Pregled najsvježijih filmova, serija i dokumentaraca

Igrana serija

Banner300


Igrana serija

Novo

Popularno

A - Z

Po ocjenama

Jane the Virgin

Mlada Jane (Gina Rodriguez) pobožna je i ustrajna djevojka, koja jako voli svog momka i želi s njim provesti ostatak svog života, ali želi se sačuvati do braka i u njega uči kao djevica. Za Jane se sve mijenja kada saznaje da je slučajno zatrudjela zbog zabune prilikom umjetne oplodnje, pa će sada morati smisliti način kako se izvući iz ove neprilike!

2014 SAD

Žanr: ,

Masters of Sex

Dramska serija koja prati doktora Williama Mastersa i njegovu lijepu asistenticu Virginiu Johnson, koji kao pioniri istraživanja seksa i seksualnog ponašanja moraju savladati i neke vlastite porive.

2013 SAD

Žanr:

Gotham

Prije Batmana, Jokera i Banea, pravdu u mračnom i prljavom Gothamu pokušavao je istjerati mladi, nadobudni i pravedni detektiv Jim Gordon. Uz pomoć svog partnera Harveya Bullocka i lijepe Sare Paxton, Gordon započinje opasnu igru protiv nekih od najžešćih kriminalaca tog grada, među kojima su ubojita Fish Mooney i prepredeni Oswald Cobblepot, a jedinog će pravog saveznika imati u liku mladog Brucea Waynea.

2014 SAD

Žanr: , ,

The Leftovers

Tri godine nakon misterioznog Uznesenja, pri kojem je 2% svjetske populacije jednostavno nestalo s lica Zemlje i otišlo u Raj, stanovnici predgrađa Mapleton pokušavaju nastaviti svoje živote i boriti se protiv saznanja da stotinu njihovih najbližih više nema.

2014 SAD

Žanr: , ,

Penny Dreadful

Zamislite da likovi poput Doriana Graya, Drakule ili Frankensteinovog čudovišta uistinu postoje, te da dijele ulice viktorijanskog Londona u vječnoj borbi dobra i zla. Upravo to donosi nova serija TV kanala Showtime.

2014 SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo

Žanr: ,

Fargo

Temeljen na istoimenom kultnom krimiću iz 1996. godine, Fargo priča priču o malenom gradiću u Minnesoti, u koji jednoga dana dolazi misteriozni lutalica Lorne Malvo (Billy Bob Thornton). Malvo za sobom donosi pomutnju, kaos i nasilje, a u središtu svega se nađe nesigurni prodavač osiguranja Lester Nygaard (Martin Freeman).

Fargo 2014 SAD

Žanr: ,

24: Live Another Day

Tajni agent Jack Bauer (Kiefer Sutherland) vraća se iz mirovine i još jednom pokušava spasiti svijet, a ovaj će put morati spriječiti atentat na predsjednika SAD-a i usput skinuti ljagu sa svog imena... sve to u samo 12 novih nastavaka!

2014 SAD

Žanr: , ,

Silicon Valley

Nova HBO humoristična serija prati skupinu naizgled običnih programera i kodera u Silicijskoj dolini, koji pokušavaju osmisliti svoj vlastiti program ili aplikaciju i revolucionarizirati cijelu industriju, te se tako naći među velikanima poput Stevea Jobsa ili Billa Gatesa.

Silicijska dolina 2014 SAD

Žanr:

Captain America: The Winter Soldier

Steve 'Captain America' Rogers (Chris Evans) nastavlja sa svojim privikavanjem na današnji svijet i polagano počinje preuzimati ulogu prvog pravog američkog superjunaka, ali sve se mijenja kada se pojavi stara, davno zaboravljena prijetnja: sovjetski super vojnik znan kao Ratnik zime. Vrlo će se brzo Captain America, S.H.I.E.L.D, ali i cijeli svijet naći u velikoj opasnosti, sa samo jednim izlazom: pobijediti smrtnog neprijatelja!

Kapetan Amerika: Ratnik zime 2014 SAD

Žanr: , ,

True Detective

Matthew McConaughey i Woody Harrelson glume dvojicu potpuno različitih policijskih detektiva iz Louisiane te centralne ličnosti nove HBO-ve drame koja istražuje njihov međusobni odnos tijekom sedamnaest godina u kojima oni vode lov na tajanstvenog ritualnog ubojicu. Oni se prisjećaju te priče nakon što ih 2012. godine FBI pozove na intervju zbog nedavnog ubojstva koje podsjeća na rad ubojice kojega su oni navodno već uhvatili.

Pravi detektiv 2014 SAD

Žanr: ,