Fun

grill majstor

Banner300


Linker.hr i dnevnik.hr widgeti

PrethodnoSljedeće

Kakav tip rešetke za roštilj trebaš ako želiš trbušnjake kao Marko Grubnić

Inače ne pišemo o Grubniću, ali tu i tamo do nas dođu njegovi Photoshop pothvati i nismo sretni što se takvo čudo tehnologije koristi na taj način. Možda smo okrutni i možda se varamo, ali komentari pokazuju da nismo jedini koji sumnjaju.

Da, Markiša je u formi, vidi se da trenira. Čemu onda editirati stvarno stanje stvari? Oh da, zaboravili smo. Taština. Mislite li vi da je ovo prećerivanje?

View this post on Instagram

Shimmering Body… 🔥🔥🔥 #ThatGlow

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Preporučamo rešetke s drškom, lakše ćeš utisnuti željeni motiv, a uvijek možeš uzeti i neku veću rešetku s više šipki kako ne bi imao samo six pack već 12-pack ili 36-pack.

grill

Moguće je ovakve rezultate postići i ogradom od susjeda, ali rešetka je multifunkcionalna, pogodna i za otvoreno ognjište, doći će idealno nakon što se sa svojim novim vrućim seksi trbušnjacima baciš na ugljen i zapališ idealnu vatru za angus stejkove koji bi bili savršen protein tvom tijelu da stvarno vježbaš. I tako dolazimo do savršenog kruga života, ništa Simba, ništa Mufasa. Samo Marko, klikovi mišem, aplikacije upitne kvalitete i sumnjivi motivi.