Video

lažljiva ptičurina

Banner300


Linker.hr i dnevnik.hr widgeti

PrethodnoSljedeće

Zaboravi na ružičaste flamingose, Trump kokoš na napuhavanje je najveći hit

Internet je poludio nakon što se ogromna kokoš na napuhavanje pojavila u blizini Bijele kuće. Dovoljno čudno bi bilo da je u pitanju samo obična kokoš visoka 7 metara, a još je čudnije kada napuhanac izgleda kao Donald Trump.

Čak su emitirali pojavu kokoši na Foxu.

Ovo pile se prvi put pojavilo – a gdje drugdje nego u Kini, ispred trgovačkog centra. Iako su odgovorni izjavili kako su podigli kip kako bi proslavili nadolazeću godinu pijetla, sličnost s Trumpom je brzo izazvala interes, a uskoro su se mogle pronaći majice, šalice i replike skulpture.

Ta kokoš, pile, pijetao, štogod – je postao simbol Trumpovog eskiviranja objave svoje porezne kartice te su prosvjednici rado paradirali s Trumpom. Trumpom piletom, ne predsjednikom Trumpom kukavicom.

Odsada Trump pilence možete pronaći i na Ebayu… Dosta nam je ružičastih flamingosa i jednoroga, deder jednog Trumpa da porinemo s jadranske obale.

Možete ga nabaviti na Ebayu, dolazi iz Hong Konga, visok je preko 3 metra i cijena mu je samo 500 dolara, ali je pitanje vremena kada će pasti. I cijena i Trump.

TAGOVIdonald trump haha viralno

Komentiraj