Fun

ma daj mrš

Banner300


Linker.hr i dnevnik.hr widgeti

PrethodnoSljedeće

Youtuber osuđen na zatvor jer je beskućniku dao Oreo kekse ispunjene pastom za zube

Oreo keksi koji umjesto svog dobro poznatog punjenja imaju pastu za zube? Jako loša i nekreativna fora. Zbog svoje nekreativnosti i okrutnosti jedan Youtuber će u zatvor. Nadamo se.

U siječnju 2017. godine, Youtuber iz Barcelone koji se predstavlja kao ReSet., a zapravo se zove Kanghua Ren (od milja ga zovemo Renault Kangoo) je jednom beskućniku dao kekse ispunjene pastom za zube.

Sud u Barceloni ga je osudio na kaznu zatvora od 15 mjeseci te novčanu kaznu od 22 tisuće eura. Ne zbog lošeg sadržaja na Youtubeu nego zbog kršenja “moralnog integriteta”. Također – mora ugasiti Youtube kanal i sve social media račune na pet godina. Yes, pravda je dostižna.

Ovaj mali govnar (ispričavamo se što nismo pretjerano objektivni i dosadni) ima 1.2 milijuna pretplatnika, a od videa s beskućnikom je zaradio oko 2 tisuće eura. Beskućnik je izjavio za lokalne novine El Pais kako nikad u životu nije tako grozno tretiran.

“Možda sam pretjerao. Ali gledajte to s pozitivne strane. Ovo će mu pomoći očistiti zube. Mislim da nije nikad oprao zube otkad je postao siromašan.”

Kao što smo rekli – mali govnar.

Ovo mu je prvi prijestup, možda ne provede vrijeme u zatvoru zbog toga, ali barem Internet neće morati trpiti njegove usrane prankove još barem pet godina. Nadamo se da će se do onda opametiti.

TAGOVIprank youtuber zatvor

Komentiraj