Komadi

the man, the legend

Banner300


John Legend i njegova žena supermodel Chrissy Teigen najbolje reagirali na titulu najseksi muškarca na svijetu

Piše , Objavljeno

Fotografija: Twocoms / Shutterstock.com

John Legend je upravo ono što mu umjetničko ime kaže – legenda. Osim što je prvi Afroamerikanac koji je osvojio i Emmya, i Grammya, i Oscara i Tonya, John je oženjen i za supermodela, prekrasnu Chrissy Teigen. Uza sve to, magazin PEOPLE ga je jučer proglasio najseksi muškarcem na svijetu u 2019. godini.

Beyonce i Jay Z, pomaknite se. Svijet ima novi power couple.

Obično ne prenosimo ovakve vijesti, ali reakcije Johna i Chrissy na vijest su poprilično…pa, legendarne.

John je na Twitteru objavio svoju staru fotografiju uz onu Idrisa Elbe koji je nosio istu titulu prošle godine i napisao: “John iz 1995. godine bio bi vrlo zbunjen što je titulu ponio nakon Idrisa Elbe. Dovraga, John iz 2019. je gotovo jednako zbunjen, ali hvala časopisu People. Prihvatit ću titulu.”

Chrissy mu je na to odgovorila: “Dobro, ali daj da vidimo sliku Idrisa iz 1995. (vjerojatno jednako zgodan).”

Uz to što je jedna od najpoznatijih svjetskih modela,Chrissy je poznata i po svojim duhovitim tweetovima u kojima često komentira stvari iz privatnog života, a posebno voli trolat i svog predsjednika, Donalda Trumpa. Bilo je i za očekivat da će i ona imati ponešto za reći o suprugovom novom postignuću.

Čim se saznalo da je magazin PEOPLE proglasio Johna za najseksi osobu godine, Chrissy je promijenila svoj opis na twitteru.

Snimka zaslona (179)

Uz opis, objavila je i seriju tweetova u kojima se hvali kako je ostvarila svoj najveći san – seksala se s najzgodnijim tipom na svijetu, kao i to da njihova djeca nisu naročito oduševljena s činjenicom da im je tata doživio ovu titulu.

Koliko ljudi na svijetu se može pohvaliti da im je najseksi čovjek na svijetu napravio sendvič?

 

The Legend family.

TAGOVIchrissy teigen john legend PEOPLE magazin