Komadi

prva ljubav klinaca iz 90-ih

Banner300


Kelly Kapowski iz serije “Saved By The Bell” ima 45 godina i veći je komad nego ikad

Piše , Objavljeno

Za dobar dio muškaraca određenih godina (nije bitno koliko godina, ako ste dovoljno stari, prepoznat ćete se) Kelly Kapowski bila je prva ljubav.

Zvijezda super popularne tinejđerske serije iz 90-ih- Saved By The Bell, Kelly, bila je najpopularnija djevojka u Bayside Highu, a kad se nije družila u “Maxu” s prijateljima – Screechom, Jessie i Lisom – bila je u središtu ljubavnog trokuta, sa slatkorječivim Zackom Morrisom i mišićavim sportašem AC Slaterom koji su se kroz seriju natjecali za njezinu naklonost.

 

Ali to je bilo prije 25 godina, a Kelly – ili Tiffani Thiessen, oženjena je, ima djecu i upravo je proslavila svoj 45. rođendan.

Uzmimo trenutak da vas prođe šok prouzrokovan iznenadnim saznanjem koliko ste stari.

Možemo dalje?

Ok.

Glumica i naša nikad prežaljena ljubav neki dan je na Instagram povodom svog rođendana objavila:

“Razmišljanje o 45-oj #yikes. Ne mogu čekati da kažem svojoj djeci kako sam rođena prije interneta. #betterwithage?”

Pa čini se da se njeni obožavatelji, uključujući i nas same sigurno slažu, jer je Instagram bivše učenice Baysidea  preplavljen komentarima pratitelja koji joj žele sretan rođendan i govore kako dobro izgleda – a zbilja izgleda.

Nakon uloge Kelly, bila je poznata kao Valerie Malone u još jednoj mega popularnoj seriji koje se svi dobro sjećamo, a to je Beverly Hills, 90210. U posljednjih nekoliko godina Tiffani je imala svoj show na Cooking Channel-u,  Večera kod Tiffani i sada glumi mamu u Netflixovoj seriji, Alexa i Katie.

I kao što je jedan obožavatelj napisao: “Teško je povjerovati da Kelly Kapowski sada glumi mamu u emisiji koju gledam sa svojom kćerkom. Izgledaš sjajno!”

TAGOVIKelly Kapowski Saved by the Bell

Komentiraj