Komadi

opa mala

Banner300


Nataliya je sretno udana bodibilderica kojoj ne smeta što joj muž ima manje bicepse od nje

Piše , Objavljeno

Prava ljubav se ne iskazuje u centimetrima… opsega nadlaktice.

Nataliya Kuznetsova je ruska zvijezda bodybuildinga, barem ako je suditi prema ovim lako mjerljivim podacima kao što je broj sljedbenika na Instagramu. Ona je već prebacila pola milijuna followera.

Počela je s powerliftingom u svojoj 14. godini. Prvi trener ju je ohrabrio da se počne natjecati na bodybuilding showovima. U 15 godini je već bila prvakinja u regiji. Od četrdesetak kilograma se popela na devedeset. Njezin dečko je značajno manji od nje (iako nama uopće ne izgleda tako) što ju uopće ne smeta jer sama kaže kako su ljubav i potpora ipak najvažnije.

View this post on Instagram

how to get waist?) big chest and back + lots of work on glutes 😁🤗 Как подчеркнуть талию?) Много работы над ягодицами😁+ большие грудь и спина))) пресс можно вообще особо то не делать)) Погода отличная!) +24С солнышко🤗 а как у вас?) #kuznetsova #amazonka #кузнецова #амазонка #1sila #oxytropin #bodygoals #sunny #кайф #chill #модель #badass #model #fbb #море #солнце #girlswholifts #bulgaria #бодибилдинг #wow #талия #fotoshoot #sunnybeach #beautiful #beauty #bodybuilding #quads #nesebar #shoping #waist

A post shared by Nataliya Kuznetsova (@nataliya.amazonka) on