Komadi

legendarna

Banner300


Ona ima 65 godina i izgleda savršeno, a evo i zašto

Piše , Objavljeno

Čak i Lindsay Lohan izgleda starije od Christie Brinkley.

Christie Brinkley je američka glumica i model. Postala je svjetski poznata u kasnim sedamdesetima prošlog stoljeća kada je tri puta zaredom bila na naslovnici Sports Illustratedovog Swimsuit izdanja.

25 godina je bila zaštitno lice CoverGirla što predstavlja najduži kozmetički ugovor s nekim modelom u povijesti, a nakon što je ugovor završio, CoverGirl je s dodatnim kešom osigurao još jedan Brinkleyin potpis za liniju proizvoda za dame u najboljim godinama. Udavala se četiri puta, jedan od izabranika njenog srca je bio i Billy Joel. Vjerojatno ste ju i vidjeli u nekom od njegovih spotova.

Kako je njena karijera počela? Otkrili su je u poštanskom uredu u Parizu. Danas izgleda savršeno, gotovo nitko ne bi pogodio da ima 61 godinu. Hejteri na društvenim mrežama se često javljaju i komentiraju kako bi i oni izgledali tako dobro da imaju novaca kao Christie. Još samo jedan izgovor da ostanu na svojim guzicama dok čiste kantu sladoleda.

“Ono što jedeš i kako vježbaš, sve to igra ogromnu ulogu u tome kako se osjećaš, a i kako izgledaš. I osmijeh. Osmijeh će odmah učiniti vaše lice privlačnijim i također oslobađa endorfine.”

Bacila je i koju životnu lekciju za vas (i nas) koji se sažalijevate nad svojim kletim sudbama:

“Shvaćam da ništa od ovog se ne bi dogodilo da mi se neke najgore stvari nisu dogodile. Sve što prođeš, bilo dobro ili loše, čini te posebnim i pomaže ti na bezbroj načina. Ne bih bila ovdje, ne bih radila sve ovo da nisam prošla kroz neke najgore trenutke u životu zbog kojih sam uvjerena da sve mogu.”

View this post on Instagram

Thank you @bellanycmag I loved the article!

A post shared by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on

Više puta je izjavila da je njezin neprijatelj sjedenje. Kad ju nešto boli, ode kod fizioterapeuta, pokuša shvatiti što joj uzrokuje bol, radi na ojačavanju mišića i nastavi se kretati.

A prehrana? A vegetarijanka je. Možda i ima nešto u tim biljkama.

Moramo priznati kako nam je drago što je, usprkos svojim godinama, objeručke prigrlila tehnologiju pa tako ima i jedan od najaktivnijih i najpozitivnijih Instagram računa koje smo vidjeli. Najdraža nam je ipak ljetna sezona kada možemo sliniti nad njenim odmorima, ali i izdanjima u bikiniju.

Nismo baš sigurni o čemu bismo pričali s njom jer ne znamo puno o Kennedyevoj administraciji i nismo svjedočili čovjekovom slijetanju na Mjesec, ali voljeli bismo provesti neko vrijeme u njezinom društvu.

Čini se kao topla i draga osoba, a ne odmaže ni to što je prekrasna.

Komentiraj