Lifestyle

probat će se

Banner300


Adidas prkosi konkurenciji inovativnim tenisicama za svakog tko želi trčati brže i dalje

Piše , Objavljeno

Adizero Adios Pro im je ime i one su najnovije tenisice u Adidasovoj liniji tenisica za trčanje.

Tepaju im da su najbrže tenisice za trčanje na duge staze, a koriste inovativnu tehnologiju da bi pokušali opravdati taj naziv.

Adidas je izmislio EnergyRods – “štapiće” (u nedostatku boljih riječi) koji su pojačani ugljičnim vlaknima te oponašaju metatarzalne kosti u stopalu. Kažu da zbog njih trkači mogu duže zadržati svoju brzinu. Bar je marketinški dio posla vrhunski.

Konkurencija ima karbonfiber pločice uzduž cijelog stopalaa, Adidas se odlučio trčati ovim putem sa EnergyRodsima, ali oni su također u petu stavili ploču od karbonfibera.

adidas

Ovaj put Adidas ne koristi dugoobožavanu Boost tehnologiju za midsole već su izabrali novi LightstrikePRO, pjenasti materijal koji je nevjerojatno lagan. Ne sviđa nam se ovo PRO, zvuči kao napucavanje epitetima, ali nas iskreno zanima kakav je osjećaj trčati u ovim bebicama. Donji dijelovi tenisica za trčanje su sve deblji i sve više bouncy (nemamo hrvatsku riječ, sorry, puritanče!), promijenila se paradigma dizajna runnerica svim brandovima.

adidas 2

Izlaze 30. lipnja, pratit ćemo sve Youtube recenzente tenisica koje inače gledamo, tako nam počinje svako jutro. Možda ih i odlučimo isprobati, čini se da će ih biti lakše nabaviti nego Kipchogeove Najkice u kojima je rušio rekorde.

Vezana tema >>> Trebaš neke od ovih 5 tenisica za trčanje!

TAGOVIadidas tenisice tenisice za trčanje