Lifestyle

Banner300


Adidas napokon izbacio tenisice za basket koje nisu ružne, James Harden roni suze radosnice

Piše , Objavljeno

Kolikogod mi voljeli Adidas, imamo dojam da već nekoliko godina njihova divizija Adidas Basketball ne može pospojiti kvalitetan i atraktivan model za košarkaške terene, a da ne pričamo o modelu koji će spojiti košarkaške terene s običnim životom i trčanjem “po još samo jedan papir” za HZZ. Iskreno – mislimo da nisu izbacile pošteni signature model još otkad je Kobe bio Adidasov sportaš.

Adidas je izdvojio masne pare za James Hardenov potpis, zvijezda Houston Rocketsa je u to vrijeme izlazila s nekom od sestara Jenner ili Kardashian, ne možemo se ni sami sjetiti, a kada su izbacili prvi Hardenov model tenisica – nismo mogli vjerovati koliko su ružne, a ostatak svijeta je suosjećao s nama. Iako su imale Boost tehnologiju u sebi, nismo ih nikako mogli probaviti.

Baci oko, izgledaju kao šlape.

Bez obzira što imaju Hardena na rosteru, Andrew Wigginsa, Damea Lillarda, bivšeg MVP-a Derricka Rosea – Adidasu nije baš išlo s košarkaškim tenisicama, a čini se da su to sada ispravili. Maknuli su glupu kapicu nad nožnim prstima s Hardenovog modela, obojali tenisice u upadljive boje kao što su narančasta i ružičasta (naravno, dodali su i crnu i bijelu) i evo ti napokon modela kojeg te neće biti sramota nositi.

Još se ne zna kada izlaze na tržište, ali čini se da ćemo ove napokon viđati na ulici. Hoće li ih Harden nositi na terenu? To ćemo još vidjeti.

adidas-harden-ls-fast-life

adidas-harden-ls-la-life

adidas-harden-ls-la-life-on-feet

adidas-harden-ls-night-life

adidas-harden-ls-night-life-on-feet

adidas-harden-ls-sweet-life

adidas-harden-ls-sweet-life-on-feet

Možda bi se Adidas mogao i otrgnuti malo od Under Armoura (jer Nike im je nedostižan), pogotovo ako James Harden osvoji MVP nagradu za ovu sezonu – što nije nemoguće.

TAGOVIadidas james harden košarka nba Nike tenisice

Komentiraj