Lifestyle

don't be that guy

Banner300


Ako radiš ove tri stvari vrlo vjerojatno strašiš suprotni spol

Piše , Objavljeno

Sve sretne obitelji nalik su jedna na drugu, svaka nesretna obitelj nesretna je na svoj način. Svaka sretna djevojka  još nije imala iskustva s creeperima, svaka nesretna ima svoju priču. Likovi koji šalju slike svojih penisa koje nitko nije tražio nećemo ni spominjati u ovom članku jer za njih ionako nema spasa. No, mnogi rade manje greške za koje nisu ni svjesni da odbijaju žene. Možda im samo to treba reći. Pa eto, ako imaš prijatelja koji je takav (znamo da ti nikada ne bi), možda mu možeš proslijediti ovaj članak.

1. Online stalking

louie

“Matchala sam se s jednim likom na Tinderu. Njegova prva poruka bila je “Hej, jesi li za piće”. Odgovorila sam mu da nemam običaj ići na piće sa svakim matchom bez da smo prije makar malo popričali i vidjeli da li se uopće želimo upoznati. Na to mi je on odgovorio “joj sorry, ja sam te izguglao i po svemu što sam vidio sam skužio da si mi super i da bih htio s tobom na cugu, ali ti vjerojatno ne znaš o meni ništa hahaha”. Ne da mi nije bilo ni najmanje smiješno nego sam se osjećala užasno nelagodno znajući da jedini način na koji me mogao proguglat je da skine moje fotke s tindera i provuče ih kroz google search image. Zahvalila sam se na pozivu i unmatchala ga.”

Ok, živimo u doba interneta i svi na njemu ostavljamo svoj trag. Nećemo se lagati, isto tako svi nekada napravimo mali research (blaži izraz za online stalking) osobe koja nas zanima kako bi o njoj dobili cjelovitiju sliku. I dok je to sve razumljivo, ne znači da trebaš nastupiti kao nesretni mladić iz gore navedenog primjera i osobi odmah dati do znanja kako si je istalkao i znaš u koju je osnovnu školu išla. Pogotovo ako je to stalkanje zahtjevalo nešto veći trud od upisivanja imena i prezimena osobe u Facebook search.

To nije romantično, ne pomaže vam, a ako ste se u ovome prepoznali, vrijeme je da uzmete mali online detox da se saberete.Definitivno se ne javljajte ženama sa svim informacijama koje ste o njima otkrili.

2. Korištenje društvenih mreža kao online dating aplikacije

facebook

Ako želiš tražiti curu (ili hookup) online, nema problema, za to i postoje razno razne dejting aplikacije poput Tindera, Ok Cupida, Badoo-a i slično. Ulogiraj se, napravi profil i kreni u avanturu! Ali dodavanje nepoznatih žena s kojima nemaš niti jednog zajedničkog prijatelja na društvene mreže koje ne služe za pronalazak partnera, tipa Facebooka ili Instagrama, nakon čega ćeš joj uskočiti u inbox sa “hej, slatkice” je jednostavno ljigavo i odbojno većini cura.

3. Zloupotreba vašeg autoriteta

online-marketing-hIgeoQjS_iE-unsplash

Imala sam 18 godina i polagala vozački ispit. Tresla sam se ko šibica jer naravno, nisam bila sigurna u svoju vožnju. Ispitivač je bio jedan stariji lik, oko 50 plus. On je sjedio iza, instruktor kraj mene i ispit je krenuo. Sve sam odvozila kako treba dok nisam došla na jednu veliku uzbrdicu gdje se taman upalilo crveno na semaforu kad je ispitivač rekao “dignite ručnu”. Sjećam se da sam svom instruktoru uputila jedan “mrzim te” pogled jer mi nikad nije ni pokazao kretanje pod ručnom. Instruktor je samo klimnuo u smislu “ne brini” i vidjela sam kako je pritisnuo neki gumb nakon čega mi je on pomogao krenuti što inače znači momentalan pad. Kad smo došli na parking, ispitivač je prvo rekao instruktoru da jako dobro zna što je napravio i da što ga smatra glupim, a onda meni da izađem iz auta. Ja sam izašla i krenula pisat mami poruku kako sam pala vozački kad su obojica izašla iz auta. Moj instruktor se smije, a ispitivač mi pruža ruku i čestita na prolazu. Prvih par sekundi mi ništa nije bilo jasno, a onda mi je ispitivač pružio papirić na kojemu je pisao broj mobitela i rekao da ako želim mu se javim. Gledala sam ga u šoku nemajući pojma kako da reagiram, hoću li past ispit ako ne uzmem broj, jer znala sam da nisam trebala proć vožnju. Instruktor je vidio o čemu se radi i ubacio se i rekao – sve je ok, prošla si. Ja sam se samo zahvalila, okrenula i otišla.

Sad znamo tko je kriv za loše ženske vozače! Creepy muškarci!

Bilo da ste policajac, profesor, doktor, ispitivač na vozačkom ili bilo koja druga osoba s autoritetom, nikad, ali nikad se na svom poslu nemojte upucavati klijentici, pacijentici ili studentici. Ne samo što je neprofesionalno već je i kažnjivo. Ovakvo ponašanje se radi vašeg položaja moći neće činiti romantično već agresivno i nametljivo, pogotovo ako se radi o mladoj djevojci koja će se možda bojati odbiti službenu osobu. It’s creepy as fuck.

 

TAGOVImuško ženski odnosi upucavanje