Lifestyle

šta?

Banner300


Bodybuilderi poludjeli za majčinim mlijekom, žene zarađuju na ovom trendu

Piše , Objavljeno

Bodybuilderi diljem svijeta su se zakačili na majčino mlijeko. Boljeg prijevoda nemamo. Ljudsko mlijeko zvuči čudno, mlijeko iz dojke zvuči još gore. Tako da nazovimo stvari pravim imenom. Likovi piju mlijeko proizvedeno dojkama ljudskih majki. Dobro ste pročitali. Misliš li i ti da je ovo čudno?

Molimo vas da sačuvate komentare “pio bih to ravno iz tvornice” za svoja gym bratstva, mi moramo ozbiljno o ovom.

Ako na Redditu prosurfate, naći ćete hrpu likova koji se pitaju što majčino mlijeko može napraviti za njihov napredak u teretani.

Nemoj sudit sve ljude na temelju ovog lika koji ima kanal nazvan Tiger Fitness i viče “I LOVE TITTIES!”. I viče cijelo vrijeme. I uvrijedio se jer su ABC News pitali crossfitera kako postati veći pa je to usporedio kao da “midgeta” pitaš kako se postaje viši. Auf.

.

Boli nas glava. Sigurno postoji razlog zašto piju majčino mlijeko. Pogledajmo nutritivne vrijednosti.

Dva decilitra majčinog mlijeka sadrže oko 2.5 grama proteina, 10 grama masti, 172 kalorije i 16 grama ugljikohidrata. Poznato je da bilderi love proteine, ali kravlje mlijeko ima više proteina od ljudskog – pa zašto onda pribjegavaju ovom napitku koje će ostatak čovječanstva decidirano osuditi?

Hormon rasta, dragi ljudi. Taj hormon ubrzava oporavak te zacjelivanje mišićnog tkiva – koje pri velikim opterećenjima puca. Tako mišići rastu, za one koji nisu slušali na biologiji. Dižeš teške stvari, mišić puca te se popravlja tj. ponovno izgrađuje – ovaj put veći i jači.

Neki od ovih bildera su blagoslovljeni jer imaju partnerice koje proizvode mlijeko (sve će krivo zvučati što napišemo, deal with it), a neki pak posežu za kupnjom takvog mlijeka online. OnlyTheBreast je stvarna stranica. Doduše, na njoj piše “post an ad and help babies”. BABIES!!!! Ali hej… Cilj opravdava sredstvo. Ili opravdava li?

Stručnjaci su protiv toga – što ima smisla. Kako možeš znati kakvo je mlijeko? I to ne pričamo o vječnom hustleu razvodnjavanja vodom nego o zdravlju organizma donorice, sterilnosti opreme, rastu bakterija u mlijeku – jer ipak je to mlijeko, lako kvarljiva supstanca koju treba pažljivo skladištiti.

U ožujku prošle godine, Rafaela Lamprou je u javnosti postala poznata kao osoba koja zarađuje na ovom čudnom trendu. Njeno tijelo je proizvodilo višak mlijeka. U početku ga je davala majkama, a kasnije je počela dobivati upite od muškaraca. Prvo bodybuilderi, a nakon toga i muškarci s fetišima. Okrenula je pristojne novce zahvaljujući Majci prirodi.

I dalje nismo sigurni što misliti o čitavom ovom procesu, ali i dalje ostaje činjenica da je svo mlijeko proizvedeno na isti način, bez obzira radi li se o ljudskom, kravljem, kozjem ili nekog čudnog sisavca kojem ne znamo ime. Ako majčino mlijeko funkcionira za tebe i tvoje GAINSE – drago nam je. Ne želimo znati kako dolaziš do njega.

Mi ćemo se držati bademovog mlijeka, njegova dojka nas ne plaši toliko.

TAGOVIbodybuilding fitness mlijeko prehrana zdravlje

Komentiraj