Lifestyle

Banner300


Brada čini čuda za tvoju facu, a Paul Rudd s bradom je dokaz za to – ovoliko kul nije bio ni u Ant-manu

Piše , Objavljeno

Internet je poludio. Paul Rudda nismo navikli vidjeti s ikakvom dlakavim prekrivalima lica (wow… pauza), ali zahvaljujući novom traileru za film Ideal Home – sad znamo kako jedan od simpatičnijih likova u Hollywoodu izgleda s bradom.

Brade su uvijek kul i većinu ljudi mogu pretvoriti u kul ljude. S druge strane – ako imaš bradu, nemoj ju brijat – samo dotjeraj te odbjegle dlake i miran si.

Pogledaj Paul Rudda vamo…

…a onda pogledaj trailer za novi film. U filmu Paul Rudd glumi muškarca koji se mora brinuti za dijete. Plot twist? Muškarac je gay. Kada smo pročitali sinopsis, mislili smo da se Rudd odlučio na ozbiljnu ulogu, ali nakon trailera znamo kako stvari stoje.

.

Paul Brudda ga zovemo odsad. Rudd izgleda dobro. Bolje nego u Ant-Manu.

I ranije je Rudd nosio brade, ali više su izgledale kao Mojsijeva brada ispod koje sakriva nekakvu hranu za izgubljeni narod. U ovom traileru je uredno ošišan i podšišan. Ti se također brini za svoju bradu i izgledat ćeš dobro.

Odjbegle dlake reži, možda ubaci u rotaciju i šampon za bradu i ulje za bradu. Gospođe vole brade. Samo kažemo. Sva sreća, ne mogu svi muškarci imati brade (ako ti ne raste, nemoj se truditi uzgojiti paperje) – kada bismo ih svi imali, previše bismo izjednačeni bili pred očima ljepšeg spola. Ovako bar nekad imamo nekakvu prednost.

Komentiraj