Dizajn

je li karton kurton?

Banner300


Kul je ekologija, ali kako će se sportaši seksati u ovim krevetima od kartona na Olimpijskim igrama?

Piše , Objavljeno

Sportaši koji su se uspjeli kvalificirati na Olimpijske igre u Japanu možda neće moći spavati od uzbuđenja, ali ako požele ubiti oko u Tokyju – to će raditi na krevetima izrađenima od kartona.

18 tisuća kreveta, svaki za jednu osobu, će biti namješteni u Olimpijskom selu. Na upit o izdržljivosti ovakvog kreveta, upravitelj Olimpijskog sela je odgovorio kako je nosivost svakog kreveta 200 kilograma. Nema puno sportaša koji prelaze ove granice, ali su Olimpijska sela kroz povijest poznata po seksualnom oslobađanju brojnih Apolona i Afrodita koji su do svojih idealnih tijela došli predanim treninzima pa nas zanima kako će napaljeni sportaši i sportašice doskočiti ovom problemu. Znamo koliko se prezervativa podijeli svaki put u Olimpijskom selu, tako da uopće ne sumnjamo da se osnovne ljudske potrebe tamo upražnjavaju.

S druge strane – kad se usred noći vrhunski sportaš probudi i opajdači mali prst od krevet, karton valjda ne boli toliko.

Nakon Olimpijade, kreveti će biti reciklirani što savršeno komplementira misiju OI u Tokyju da promoviraju održiv dizajn. Čak su i medalje kreirane od slitina pronađenih u doniranim telefonima, a pobjednički podiji će biti kreairani od reciklirane plastike.

Sviđaju nam se ovakve priče, svaki mali pomak pomaže konačnom cilju – tom da ne umremo u paklenom plamenu koji smo izazvali sami.