Dizajn

pobjeda

Banner300


Netko je skužio kako upotrijebiti onaj mali pizza “stolić” za još nešto osim da ti se kutija ne zalijepi za sir

Piše , Objavljeno

Prije svega malo činjenica ako slučajno završiš na Potjeri ili Milijunašu. Maleni, okrugli komad plastike s tri nožice izgleda kao maleni stolić, a nastao je u New Yorku 1985. godine. Dizajnirala ga je Carmela Vitale (naravno da je Vitale) kako bi “stolić” spriječio da ti se upareni karton zakelji za topingze. Hvala joj. Ne dobiva dovoljno hvale i slave, uzimamo zdravo za gotovo ovaj maleni, ali preslatki izum koji nam olakšava život, a da to ni ne znamo.

Pizza iz dostave nikad neće biti kao friško ispečena pizza on the spot, ali zbog ovog stolića je ipak malo lakše živjeti.

Lifehackeri diljem interneta su pronašli savršen način kako upotrijebiti ovaj komad plastike i ne, ne mislimo pritom kao stol za čajanku vašoj kolekciji nilskih konja iz Kinder jaja.

Okreneš stol naopako i upotrijebiš ga kao stalak za mobitel da možeš gledati recepte dok kuhaš ili bezumne Youtube klipove dok jedeš.

Nema više razloga da razmišljaš o kupovini stalka za mobitel, sada ga možeš kupiti za četrdesetak kuna i dobiješ pizzu gratis – samo nazovi lokalnu pizzeriju.