Dizajn

naušnica čuva džep

Banner300


Rješenje za Appleove bežične slušalice koje se lako gube? Pa naravno – naušnice u obliku košare

Piše , Objavljeno

Kad je Apple predstavio Airpods, wireless slušalice za svoje nove uređaje, internet je poludio – i nije poludio od oduševljenja već upravo suprotno. Zamislite vaše obične slušalice, ali bez ikakvih žica, da posjedujete samo onaj dio koji ide u uši. Sigurno se već hvatate za glavu jer znate da biste ih izgubili, kao i svako normalno biće.

Screenshot_4

Jedino normalno rješenje za ovaj problem (osim povezivanja obje slušalice nekakvim užetom) leži u nošenju naušnica u obliku košara. Možda je ovo malo teško za tražiti od muškaraca (osim ako ste Mladen Burnać), ali je simpatična kritika novih Appleovih inovacija kojima nitko nije pretjerano oduševljen – osim hardkor fanova koji nijedan trenutak u svom danu ne razmišljaju svojom glavom i nikad ne sumnjaju u Appleove odluke.

M3D je tvrtka koja se bavi 3D printom i izmislili su ove male koševe za slušalice vrijedne 160 dolara. Čak i one nisu savršeno rješenje jer ako prilikom trčanja niti će košarice biti statične niti će slušalice padati ravno dolje. Ove košarice ne možete kupiti, ali ako posjedujete 3D printer možete ih sami izraditi.

Nemojte bušiti uši za ovu prigodu.

TAGOVIdizajn haha viralno

Komentiraj