Klopa & Cuga

Hamburger za ubiti se

Banner300


Fast food restoran koji ne laže: Naši burgeri ubijaju ljude!

Piše , Objavljeno

Ljubav Amera prema hamburgerima, krumpirićima i drugom masnom hranom već je opće poznata stvar, no Heart Attack Grill ipak prelazi granice zdravog ukusa.

triple bypass burger

Sa svojim Triple Bypass Burgerima (mi bismo to mogli prevesti kao hamburger Trostruka srčana premosnica) i sličnim jelima, restoran Heart Attack Grill u ‘gradu grijeha’, Las Vegasu, odgovoran je za nekolicinu smrti svojih korisnika, kojima se žile gotovo instantno začepe nakon konzumacije ovakve ubojito masne hrane. Vlasnik restorana i “doktor”, Jon Basso, priznaje da njegova hrana ubija, ali u isto vrijeme ističe kako je to mala žrtva koju Amerikanci i ostatak sve debljeg svijeta moraju podnijeti, kako bi shvatili štetnost brze prehrane. Radikalne mjere, nema što!

Basso je nedavno gostovao u jednom američkom talk showu, gdje je ponosno paradirao s vrećicom ispunjenom sivkastim prahom, za koju tvrdi da su kremirani ostaci jednog od ‘zadovoljnih’ gostiju njegova restorana. Taj je nesretnik umro u Heart Attack Grill restoranu, i to od srčanog udara nakon konzumacije spomenutog Triple Bypass Burgera, koji se inače besplatno servira osobama težima od 160 kilograma. Iako je cijela ova priča vrlo bizarna i šokantna, Basso ima neke vrlo dobre argumente, pa prije nego što ga itko osudi, preporučamo gledanje ovog kratkog intervjua

Joe Basso – intervju:

Basso ne bježi od činjenice da je njegova bezobrazno nezdrava hrana ubojita, ali isto tako želi da i drugi veliki fast food lanci (McDonald’s, Burger King…) priznaju kako iza njihove ušminkane i lažno reklamirane ‘zdrave’ brze hrane, stoji isto to smrtonosno smeće. “Želim li da ljudi umiru u mom restoranu? Ne.“, kaže Basso i nastavlja, “Zapravo, jednoga se dana želim probuditi, otvoriti vrata svog restorana i vidjeti da nitko ne ulazi u njega, jer bi to značilo da je svijet saznao istinu.

triple bypass burger

Mora se priznati, zanimljiva metoda marketinga, koja očigledno pali, jer se stokilaši i dalje tove pravom svinjskom mašću i ogromnim količinama prerađenog sira, koji se ljepe za žile kao šamari na budale. Ipak, Bassou se mora priznati da ima muda javno obznaniti i svoje goste upozoriti na to što točno servira u svom restoranu, a ne da nam u oči laže kako se radi o “100% prirodnim i zdravim sastojcima”, kao što rade svi ostali!

TAGOVIbrza hrana fast food hamburger heart attack grill las vegas masna hrana nezdrava hrana triple bypass burger ubojiti hamburger

Komentiraj