Lifestyle

dugačko govno

Banner300


Ferrari limuzina – automobil iz snova ili noćnih mora? E pa nije se uspio prodati

Piše , Objavljeno

Svi znamo koja je prva asocijacija na Ferrari. Okej, možda ti je brzi luksuz druga asocijacija ako ti je prva Mladen Grdović, ali i dalje se radi o nevjerojatnom brandu koji već desetljećima izaziva strahopoštovanje među svim konkurentima, ali i ljubiteljima brzih automobila.

Kad pomisliš na luksuz – limuzine ti se također mogu pojaviti u fantazijama pa bi Ferrari limuzina trebala biti veličanstven spoj, ali nekako uopće nije.

ferrari limuztina

Čak i kada se stari Ferrari prodaje, fini novac se može dobiti za polovnog ljubimca, ali ovaj 360 Modena nije baš najbolje prošao nakon što ga je vlasnik postavio na Ebay.

Ovo je model iz 2003. godine koji je prerađen u limuzinu, a kilometraža pokazuje nešto malo više od 50 tisuća kilometara. U oglasu je pisalo da je jedini takav u Americi, a unutrašnjost je također prerađena – vrata koja se okomito otvaraju, šiber za ludo vikanje na promet oko sebe i pokazivanje grudi ostalim vozačima, televizijski ekrani, party svjetla… Ma sve ima. I pretjerano je, kao i cijena – startna cijena je iznosila 95 tisuća dolara, što znači da je vlasnik planirao da će cijena još rasti. E da Ferrari nije narastao šesto metara u dužinu, možda bi cijena narasla. Ovako ništa, stari moj.

ferrari limuzina

Oglas je istekao, ali ga još uvijek možete pogledati OVDJE.

I dalje nam nije jasno – Ferrari valjda želiš VOZITI, a ne biti vožen u njemu. Svakako čudnovat projekt, jedan od čudnijih s kojima smo se susreli.

ferrari limutina 2

TAGOVIferrari limuzina luksuz

Komentiraj