Lifestyle

Little less conversation, little more action...

Banner300


FootballMania: Sve nogometno na jednom mjestu, a imaju i KAVEZ!

Piše , Objavljeno

U prošlosti su nogometne tenisice bile namijenjene isključivo loptanju u kvartu, bilo je gotovo nezamislivo da ih izaberemo kao lifestyle izbor za odlaske na faks ili izlaske. Danas se sve mijenja.

Najveće glazbene i sportske zvijezde sve češće nose Nikeove Mercurial i Magista tenisice s “čarapnim” dijelom, a moramo priznati kako i mi slinimo za njima.

Kobe Bryanta smo vidjeli u ovima, i nama bi dobro došle za "po gradu"

Kobe Bryanta smo vidjeli u ovima, i nama bi dobro došle za “po gradu”

U Zagrebu se otvorila “FootballMania”specijalizirana trgovina nogometne opreme gdje napokon na jednom mjestu možemo pronaći i lifestyle tenisice, ali i opremu za prave nogometne pobjede. Ne mislimo na pobjede u smislu rezultata na semaforu ili u zapisnicima, ciljamo na one pobjede kao što su tuneli protivničkim igračima ili uspješna dodavanja petom.

footballmania 14 (Custom)

Ono što nas posebno veseli kod FootballManije je opcija personalizacije proizvoda kao što su dresovi i kopačke. Možete tiskati svoje ime, broj ili grb omiljenog kluba, a možete i zapapriti prijateljima i kvartovskim suigračima poklonima kao što su dres s natpisom “Debeli” ili kopačke s printom “Hobit”.

Osim opreme za nogomet, u FootbalManiji možete pogledati i izložbu lopti sa svjetskih prvenstava, a naći ćete i mjerenje jačine udarca i ono najvažnije – KAVEZ.

Nama najdraža nogometna reklama je The Cage. Eric Cantona kao organizator natjecanja u kavezu u kojem se natječu najveće zvijezde tadašnjeg nogometa kao što su Thierry Henry, Roberto Carlos, Ronaldo (PRAVI Ronaldo)… “First goal wins”. Kao klinci smo nabijali loptu po garažama u kvartu, pokušavajući rekreirati dotad najnabrijaniju reklamu s Elvisom i Junkie XL-om u pozadini.

footballmania 2a

Ne možemo vam opisati tu količinu dječje radosti kad negdje vidimo kavez u koji je smješten gol. Naravno, u kavezu je i umjetna trava pa ćete odmah moći isprobati svoje nove tenisice ili lakše odlučiti ako se nađete u dilemi, ali ono što zapravo želite je zabiti “škorpionom” kao Roberto Carlos.

footballmania 4 (Custom)

Čitav asortiman možete potražiti na novoj webstranici FootballMania.hr, a možete se i zaletjeti do trgovine kako biste svjedočili jedinstvenom spoju shoppinga i ljubavi prema najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

FootballMania se nalazi u Point Shopping centru, Rudeška cesta 169a, Zagreb.

TAGOVIbarcelona footballmania liga prvaka nogomet real madrid tenisice

Komentiraj