Dizajn

Na travnjaku je nova zvijerka

Banner300


U ovoj kosilici koja ide do 200 km na sat, osjećat ćete se kao F1 as!

Piše , Objavljeno

Ljubitelji traktorskih kosilica često se moraju zadovoljiti sporim i ružnim strojevima, ali Honda nudi sasvim drugačiju, totalno nabrijanu mašinu.

traktorska kosilica

Današnje traktorske kosilice su i više nego dovoljne za uređenje livada i dvorišta, ali ako poželite otići na neki off-road izlet, kruzati gradom ili pokupiti djevojku i odvesti ju na spoj, nećete se baš usrećiti. No Honda ima rješenje i za takve situacije, a njihov novi Mean Mower toliko je opak, da će u oblaku dima ostaviti sve one Kawasaki i Yamaha cestovne jurilice.

Napravljen u suradnji s Team Dynamicsom, Hondinim britanskim Touring partnerom, Mean Mower je zubata zvijerka, koja može doseći brzine veće od 200 km/h, a do stotke ide za svega 4 sekunde! Suza nam kane na oko kada zamislimo pogled nekih mangupa u nabrijanom Golfu, koji u šoku gledaju kako ih, bez imalo problema, pretječe traktorska kosilica!

traktorska kosilica

Team Dynamics je uzeo jedan od Hondinih standardnih modela za uređenje okoliša, zamijenio njegov pogon onim Hondina motocikla, te sve to upotpunio dijelovima od fiberglasa, kako bi vozilo učinio lakšim. Iako ovakav modificirani model postiže daleko veće brzine nego onaj klasični, ipak je i dalje (samo) kosilica. To, na žalost, ne znači da ćete travu moći trimati jureći po nekoj livadi 200 na sat, jer oštrice kose djeluju samo pri brzinama manjim od 25 km/h.

Honda Mean Mower promo video:

Za sada se još uvijek ne zna hoće li Mean Mower biti dostupan široj javnosti, a ako se uzmu u obzir sigurnosna pitanja i činjenica da se svaki stroj mora preinačiti ručno, nekako sumnjamo u to. Na svu sreću, nitko nam ne može zabraniti da maštamo i sanjamo, dok guramo onu dosadnu i bezveznu običnu kosilicu po dvorištu.

TAGOVIhonda kosilica motor traktorska kosilica tuning

Komentiraj