Lifestyle

Za ekipu ispred dućkasa

Banner300


Jakna za cuganje je novi Kickstarter hit i prava stvar za one koji vole popiti

Piše , Objavljeno

Cuganje ponekad zna biti prava muka, pogotovo kada se ta plemenita radnja obavlja negdje vani. Nema brige – i za ovaj problem sada postoji pravo rješenje!

jaknaDa živimo u normalnom svijetu i na zdravoj planeti, za Božić ne bismo hodali u kratkim rukavima i planirali gdje otići na roštilj i kupanac, već bi po nekakvim božićnim sajmovima promrzli i mokri ispijali 14. čašicu kuhanog vina i gledali koja je hrpa snijega najidealnija za odmoriti pijane noge. Za one kojima nedostaje ovakav blagdanski ugođaj, ne sumnjamo kako će nas negdje oko Uskrsa zamesti tri metra snijega pa ćemo onda moći i morati nadoknaditi sve ono što smo propustili u prosincu, a to naravno uključuje uvijek poseban osjećaj zimskog outdoors cuganja.

Svaki pravi cuger koji svoje piće voli piti “u hodu” zna koliko to nekada zna biti nespretno. Em te svi gledaju kao da si alkoholičar (a ti to NIKAKO nisi!), em nemaš kamo s ičim većim od bočice pelina ili mirogojčeka, a i ozebline po prstima dok furaš pivsku granatu nisu neka uživancija. Nema problema, sada je tu The Drinking Jacket, projekt Zanea Lampreyja koji je prije svega par dana uspješno završio svoju Kickstarter kampanju. On je tako prevalio traženu cifru od 50 tisuća dolara za čak 10 puta te je skupljanje para završio s 574 tisućica, a ovakvom je uspjehu definitivno pridonijela i promidžba u njegovoj emisiji Chug (frajer putuje svijetom i uči o raznim cugerskim običajima) koju je također financirao putem crowdfunding kampanje. Bome, čovjek zna kako izvući pare…

The Drinking Jacket – promo video:

Ova jakna (ili malo deblja majica s kapuljačom, kako vam je draže) je izrađena od najkvalitetnijih materijala koje malo para može kupiti, a sadrži takve karakteristike poput džepa za pivu, štitnika za ruke, otvarača za boce/patentnog zatvarača, skrivenog džepa za pljosku i posebnog džepa za dokumente ili novac (svaki pravi pijanac mora čuvati papire), a cijena će joj biti sasvim pristojnih 95 dolara (oko 600 kuna) plus troškovi dostave. Teško je reći isplati li se ta kupovina, ali ne možemo poreći da bismo voljeli imati ovakav jedan odjevni predmet!

TAGOVIalkohol cuganje dizajn jakna jakna za cuganje kickstarter opijanje pijenje prikladno

Komentiraj