Lifestyle

možeš i ti

Banner300


Jonah Hill je od dežurnog hollywoodskog debeljka postao fit faca

Piše , Objavljeno

Inače se ne bavimo tijelima drugih muškaraca – osim kada nas inspiriraju da nešto napravimo sa svojim sjedilačkim načinom života. Prošli put je to uspjelo Chrisu Prattu prije nekoliko godina kada je odlučio prestati biti debeli Andy i kad je odlučio postati Starlord za Čuvare Galaksije.

Sad imamo novog junaka.

Jonah Hilla smo prvi put susreli u Superbadu, sada već kultnoj komediji kojom je čitav svijet bio zaluđen, a već tada je dobio epitet simpatičnog komičara koji muku muči s tjelesnom težinom. Nakon toga je nekoliko put mijenjao svoje tjelesne karakteristike od kojih su neke bile upitne po njegovo zdravlje. Tu ponajprije mislimo na nabacivanje dodatnih 20 kilograma za ulogu u filmu War Dogs gdje je zajedno s Milesom Tellerom glumio likove koji glume da su dileri oružja.

E pa Internet je podivljao jer je objavljena paparazzi fotografija (a kakva druga) na kojoj Jonah Hill izlazi iz teretane u majici bez rukava.

U Tonight Showu s Jimmyem Fallonom, Hill je priznao kako je nazvao svog dobrog prijatelja Chaninga Tatuma kako bi mu pomogao s gubljenjem težine.

Tatum mu je rekao kako je to najjednostavnija stvar na svijetu, samo da mora manje jesti i više trenirati.

Hill je već jednom skinuo dvadesetak kilograma za ulogu u Money Ballu s Brad Pittom, ali čini se da je ovaj put njegov fitness uspjeh stvarno urodio plodom. Ljudi dijele njegovu fotku i pišu heštegove #goals.

Iz naše perspektive – izgleda kao običan momak, ali svaka čast Jonah Hexu Hillu što je izabrao zdravlje.

TAGOVIfitness jonah hill zdravlje

Komentiraj