Lifestyle

volimo boost

Banner300


Još bolji povrat energije pri svakom koraku uz nove adidas UltraBOOST 3.0. tenisice

Piše , Objavljeno

adidas Running predstavlja najnoviji model u svojoj kultnoj UltraBOOST kolekciji – 3.0. model tenisica za trčanje upotpunjen s još više inovativne BOOST tehnologije za još bolji povrat energije.

13300335_ADIDAS_FW17_UB_CAGED_S82021_HERO_COMBINED_2x2

Zahvaljujući BOOST tehnologiji i posebnom dizajnu stražnjeg dijela tenisice koji prati prirodan pokret stopala tijekom trčanja povećana je udobnost neovisno o dužini staze ili podlozi. Udobnosti, ali i stabilnosti stopala doprinosi i Primeknit materijal koji se potpuno prilagođava stopalu trkača i omogućava rastezanje na dijelovima gdje je to potrebno.

FW17_UB_CAGED_S82021_DETAIL_PRIMEKNIT_HR

FW17_UB_UNCAGED_S82021_DETAIL_FULL_HR

Potplat adidas UltraBOOST tenisica izgrađen je od Continental gumene podloge uz kojeg će trkači i trkačice svoje granice moći pomicati na raznim terenima bez straha od loših vremenskih uvjeta. Model za žene dolazi u atraktivnoj Icey Blue kombinaciji boja dok muški model možete pronaći u upečatljivim tamnoplavim nijansama.

13300335_ADIDAS_FW17_UB_CAGED_HERO_COMBINED_2x1

FW17_UB_CAGED_DETAIL_BOOST_HR

FW17_UB_CAGED_DETAIL_FULL_HR

Nove UltraBoost tenisice imali su priliku isprobati i trkači iz adidas runners zajednice. Performanse tenisica savršeno upotpunjuju potrebe članova ove trkačke zajednice koji u svojim treninzima uvijek vole prelaziti vlastite trkačke granice.

Kolekcija je dostupna u adidas shopovima diljem Hrvatske te u specijaliziranim dućanima za trčanje poput 42.2. running store i Running gate dućana te kod ostalih odabranih partnera po preporučenoj MPC od 1399 kn.

Za više informacija o:
adidas proizvodima posjetite službeni Instagram profil adidashrvatska OVDJE, a ako želite više znati o adidas runnersima posjetite službenu stranicu adidasrunners.hr.

PR članak

TAGOVIadidas boost tenisice

Komentiraj