Lifestyle

bezobrazno - sviđa nam se

Banner300


Kineski brand ANTA, sponzor NBA zvijezde Klaya Thompsona, pokrao Nikeovu tenisicu godine

Piše , Objavljeno

ANTA je dala Thompsonu ugovor od 80 milijuna dolara kako bi se barem pokušali probiti na američko tržište. Otkad je još i Kevin Durant sletio u Golden State Warriorse, to ipak ide malo teže jer Klay Thompson više ne dobiva dovoljno “reflektora” kao što je to bio slučaj kada su Splash Brothersi (Curry i Thompson) bili najveće face.

Kevin Durant je Nikeov sportaš pa se možda ANTA ovim putem odlučila osvetiti Nikeu. Ukrali su čitavu dizajn filozofiju od Nike Air VaporMaxa, Nikeovog modela koji će se na kraju godine sigurno naći na samom vrhu najutjecajnijih tenisica 2017. godine.

nike vapormax anta

Zračni jastuci, pleteno gornjište – ANTA model je praktički kopija Nikea, ali to ni ne treba čuditi jer samo je nekolicina brandova toliko velika da može inovirati, ostali samo kupe mrvice koje padnu sa stola. Uostalom, zato su kineske tenisice i toliko jeftine – ne moraju plaćati dizajnere.

collage

Nikeov VaporMax košta 190 dolara, ali je ANTA verzija daleko jeftinija – cijena tog modela je oko 50 dolara. Još ga se ne može pronaći na ANTA-inoj službenoj stranici, ali je pitanje vremena. I znate što? Možda ih čak i kupimo.

nike air vapormax anta

Sva sreća da je Klay vezan samo za košarkašku liniju ANTA proizvoda. Valjda.

Poprilično smo sigurni da Klay Thompson neće obući ove tenisice među svojim suigračima iz Golden Statea, takvo ponižavanje nitko ne želi doživjeti.

TAGOVIanta dizajn kopija košarka Nike sport tenisice vapormax

Komentiraj