Klopa & Cuga

ne, hvala

Banner300


7 pića s najluđim sastojcima – od wasabija do ukiseljenog škorpiona

Piše , Objavljeno

Ako dižeš nos na voćne likere i votke s okusom borovnice, ako misliš da alkohol mora biti čist – skoro pa medicinski… Šokirat ćeš se ovim alkoholnim izmišljotinama. Naravno da ove destilerije tvrde kako svi sastojci doprinose okusu njihovih proizvoda jer nitko nikad nije ubacio neki sastojak samo da šokira i ubere publicitet.

Votka s dimljenim lososom

Screenshot at ruj 20 15-43-00

Netko se šali. Evo nas na prvoj “cuzi”, a već nam se diže želudac. Ova votka s Aljaske je pravljena posebnim procesom – mljevenje lososa i njegovo namakanje u etanolu, zatim cijeđenje predivnog nektara bogova u votku. Jedina više hardkor aljaška stvar bi bila votka sa salom tuljana ili pak s vodom u kojoj je noge oprala Sarah Palin.

Nije ni skup, 30 dolara, savršen poklon za tvog prijatelja koji bježi od žene u pecanje na neku od riječnih obala.

Gin s mravima

Screenshot at ruj 20 15-42-41

Nordijski prehrambeni laboratorij. To piše na ovoj boci. Sumnjamo da su oni pravi laboratorij, više nam djeluje kao mudar odabir imena. Svaka od boca ovog gina je destilirana od 62 mrava. Precizan proces, nema što. Beefeater može požaliti što nema prave govedine u sebi – pored ovako domišljatih konkurenata.

Samo 270 dolara mu je cijena – a opet, možda je to zato što je alkohol općenito skup u nordijskim zemljama.

Wasabi votka

Screenshot at ruj 20 15-42-31

Zelena votka. To sigurno ne želimo piti. Jedino zeleno što pijemo je Cedevita od grejpa, ali i s tim smo zapravo stali jer je imala sličan utjecaj na našu jetru. Wasabi u votki? Zvuči opasno. Damo 10 kuna onom tko ovo naspe u oko i pusti da mu se slije u usta.

Nije skupa votka, oko 20 dolara joj je cijena, a i dizajn boce je simpatičan, svakako će izazvati pozornost – ako plakanje i ispijanje bačve vode nije dovoljno.

Škorpion votka

Screenshot at ruj 20 15-40-28

Crv na dnu tekile? Pih. Izazivamo te da pojedeš ovog ukiseljenog kineskog škorpiona nakon što popiješ votku. Ne, ne, ne… Bit će dovoljno i da popiješ ovu votku direktno iz boce.

Pechuga Mezcal – s piletinom, brate i sestro

Screenshot at ruj 20 15-42-51

Pechuga se može prevesti kao “grudi” ili “prsa”. Nismo uopće razumjeli proces izrade ovog alkohola, ali uključuje pileća prsa koja se peru tri sata i vješaju se u nekakvim parama. Realno, ne želimo ni znati.

Cijena: bijednih 200 dolara

Votka od mlijeka

Kako se zove votka od mlijeka?Milka!

Oke, sutra ćemo se vratiti po stvari, oprosti, šefe, hoćeš nas ti prijaviti na burzu ili se moramo sami?

Screenshot at ruj 20 15-40-56

Ova votka je od pravog mlijeka. Friško iz krave. Votka samo od mlijeka. Kažu da je masna i jogurtasta, dobila je i nagrade za najbolju novu votku 2016. godine. Ne treba, hvala, može nama neku staru votku.

Alkohol s tri penisa

Screenshot at ruj 20 15-42-16

Pravi muškarac pije rižino vino s četiri penisa. Jedan među nogama i tri u boci cuge. Kažu da se ovo prodaje diljem Kine, kažu da povećava libido. Ili plodnost. Zakržljao nam je mandarinski pa nismo sigurni u tekst s etikete. Ako vas pak zanima što je u boci: rižino vino, tuljanov penis, jelenji penis i pseći penis. U ovom trenutku rado biramo votku s borovnicom.

Znaš nekog manijaka koji bi, nakon što ovo sve posrče, tražio litru kerozina? Označi ga u komentarima.

Komentiraj