Klopa & Cuga

glad

Banner300


Najbolju pekaru na svijetu je otvorio Hot Pie iz Game of Thronesa

Piše , Objavljeno

A ime je još bolje od ideje – “You Know Nothing John Dough”.

Glumac Ben Hawkey nam je jedan od najdražih likova u izdajama ispunjenoj Igri prijestolja gdje glumi mladića poznatog kao Hot Pie. Zašto nam je jedan od najdražih? Zato što je dobar, drag i jedino što želi na čitavom svijetu je Aryi Stark dati ukusan kruh ili mesnu pitu (mesna pita nije eufemizam, oni su još uvijek djeca).

Naravno, doživljaj čitave pekare se vrti oko Game of Thronesa, a posebno nam je drago da se HBO nije petljao i globio ga za upotrebu vjerojatno zaštićenih motiva.

Pekara je, naravno, u Londonu i dostavlja svoje proizvode uz pomoć službe za dostavu hrane “Deliveroo”. Cijena jednog Direwolf kruščića? Nešto više od 7 kuna u našoj bijednoj valuti. Kruh je napravljen od pšeničnih cjelovitih zrna s narančinom korom. Tko bi mogao pomisliti da će jedan kruh zvučati toliko uzbudljivo, ali evo – zatočeni smo u uredu od ranog jutra, želudac je glasniji od Bitke kopiladi i raščetvorili bismo neke Lannistere za komad kruha.

Ben Hawkey je rekao kako Hot Pie’s Direwolf omiljena hrana za fanove GoT-a te da ga ljudi redovito ispituju za tajnu njegova recepta, ali da ju ne može odati apsolutno nikom.

TAGOVIGame of Thrones kruh pekara

Komentiraj