Klopa & Cuga

pijemo i gledamo, gledamo i pijemo

Banner300


Napokon pivska krigla koja ne blokira pogled na TV, a evo i zašto

Piše , Objavljeno

Je li se ovo ikad dogodilo vama? Sjediš zavaljen u kauč koji je u takvom stanju da je očito da pripada samo tebi, pola utakmice imaš kriglu piva u ustima, ali zbog njezinog oblika i ispijanja božanskog zlatnog nektra ne vidiš akciju na ekranu? Vrijeme je za Pivsku kriglu 2450CSL.

Lažemo, ne zove se tako. Ima još bolje ime. Better TV Viewing Beer Mug.

Muškarci diljem svijeta godinama pate zbog loše dizajniranih krigli, a našim mukama je napokon došao kraj.

Možda nekom izgleda kao obična pivska krigla kojoj nedostaje dio, ali ovo je vrhunski izum – gotovo u razini kotača i parnog stroja.

Screenshot_12

Cijena ovog veličanstvenog remek-djela modernog dizajna? Samo 10.99 dolara.

Kako promoviraju ovu kriglu?

“Trebaš ledeni gutljaj piva, ali se bojiš da ćeš propustiti trenutak televizijskog zlata? Dogodilo se i nama… Sada se možeš opustiti na kauču i uhvatiti svu akciju kroz našu ingenioznu Bolju TV Gledajuću Pivsku Bukaru. Ovaj divan izum ima odrezan rub koji ti daje nevjerojatnu moć nesmetanog gledanja pa nikad više nećeš propustiti ni jedan jedini inč svog televizora. Na iskap”.

Čak i ako si hipsterčina na kvadrat koja pije samo kraft pšenična piva u visokim čašama – ovo je idealan poklon i/ili pokretač razgovora.

“Evo, naprimjer, ovo je novi internet krejz, ali uzeo sam ga čisto iz sociološko-habitivnih pobuda. Numero uno – ispijam samo pšenično pivo iz malenog obiteljskog imanja u Bavarskoj, ali ovo držim kad mi u goste dođu plebejci”

Naruči jednu na Perpetual Kid shopu.

Ako želiš postati stručnjak za pivske čaše – provjeri naš VODIČ ZA STRUČNJAKA ZA ČAŠE ZA PIVO.

TAGOVIhaha pivo

Komentiraj