Klopa & Cuga

ne srami se kliknuti

Banner300


Ovo je hrana koja može poboljšati tvoju izvedbu u krevetu

Piše , Objavljeno

Da hrana utječe na gotovo sve aspekte života, pa tako i na seks, nije tajna. Kao posljedica viška ili nedostatka određenih tvari u mozgu naš libido varira od visokog do vrlo niskog te tako postoje određene namirnice koje će povećati našu seksualnu želju i iskustvo pod plahtama (ili gdje god to već radite) učiniti nešto boljim.

Sigurno ste već čuli da kamenice povećavaju seksualnu želju, ali postoji cijeli niz namirnica koje možete češće konzumirati, a koje imaju sličan učinak.

Avokado

via GIPHY


Avokado sadrži folnu kiselinu i vitamin B6 koji su potrebni za zdrav seksualni nagon. Folna kiselina pumpa tijelo energijom, dok vitamin B6 stabilizira hormone. Eto, izgleda da avokado još nečemu služi osim za #avocadotoast hešteg na Instagramu.

Lubenica

via GIPHY

Lubenica poboljšava erekciju i povećava vaš libido. Također sadrži citrulin koji oslobađa aminokiseline i arginin u tijelu koji je odgovoran za zdravlje krvnih žila.

Bademi

via GIPHY

Bademi sadrže arginin koji poboljšava cirkulaciju i opušta krvne žile. Ova amino kiselina pronađena u bademima pomaže vam održati erekciju. Zaključak- ako želiš da traje duže, badem je tvoj prijatelj!

Breskve

via GIPHY

Vitamin C prisutan u breskvama poboljšava broj i kvalitetu spermija. Breskve sadrže visoku razinu vitamina C koji je odličan za smanjenje neplodnosti. Ukoliko ne planiraš bebu, možda najbolje da preskočiš tu breskvu.

 

Šafran

Šafran je prirodni afrodizijak i treba ga konzumirati kako bi poboljšao vaš seksualni nagon i performans u krevetu. Šafran također može povećati snagu i energiju. Šafran je novi špinat!

via GIPHY

 Jaja

via GIPHY

Konzumiraj jaja za zdravu erekciju. Jaja sadrže aminokiselinu L-arginin koja može poboljšati erektilnu disfunkciju. Preko jaja do zvijezda!

Odrezak

Odrezak je izvrstan sastojak za jačanje seksualnog nagona – sadrži cink, vitamin B, željezo i bjelančevine. Ovi spojevi su neophodni i za muškarce i za žene jer pomažu u poboljšanju libida. Sljedeći puta kada je pozoveš na večeru, nemoj biti lijen i naručivati pizzu ili kuhati paštu jer nakon toliko ugljikohidrata nećete biti ni za šta osim za doslovni netflix i chill. A znamo da želiš “netflix i chill”.

via GIPHY

TAGOVIafrodizijak zdrava hrana

Komentiraj