Klopa & Cuga

Seksualno osviješteno osvježenje

Banner300


Pivo napravljeno posebno za pedere i lezbijke

Meksička pivovara prva je koja se odlučila ponuditi pivo za homoseksualne osobe. Kakvog li je okusa 'pedersko' pivo, s pravom se pitate.

Piše , Objavljeno

Čudnim pivskim kombinacijama već smo se bavili na ovim stranicama, tako da nas nije lako iznenaditi, ali ipak, ponuda meksičke pivovare nije nas ostavila bez pokojeg znaka pitanja iznad glave.

Kakvog li je ukusa vopi namijenjeno homoseksualnoj populaciji? Što neko pivo čini ‘pederskim‘? Što to oni vole, a ovi drugi ne, kada je pivo u pitanju? Sve to nećemo znati dok barem jedna boca Purple Handa ili Salamandre nekim čudnim putovima ne doputuje do redakcije – ili pak redakcija još čudnijim putovima završi u mekom meksičkom ljetovalištu. Ono što znamo jest da su pivovari Minerva uvjereni da će LGBT zajednica s oduševljenjem dočekati njihov proizvod.

‘Smatramo da je gay-lesbian zajednica dugo bila ignorirana, ali ona je važna i vrlo zahtijevna’ – kaže Dario Rodriguez Wyler, predstavnik trgovačke mreže koja distribuira spomenuto pivo. Pivo je napravljeno od meda i ječma, i navodno ima, baš ono, pederski okus.

TAGOVIgay homoseksualnost piće pivo

Komentiraj