Klopa & Cuga

deda chipped cookies

Banner300


Tinejdžerica ispekla kekse i podijelila ih prijateljima: tajni sastojak – djedov pepeo

Piše , Objavljeno

Drama u Kaliforniji. U našim knjigama je više “dramedija”.

Srednjoškolka je ispekla kekse u koje je umiješala pepeo svog djeda te ih podijelila školskim kolegama. Navodno je barem devet ljudi pojelo ove čudnovate kekse, a neki od njih su znali što jedu dok neki uopće nisu. Ili im nije stigla reći, znate kako funkcionira metabolizam srednjoškolaca – uvijek glavni, uzimaju hranu i prije nego pitaju smiju li, a svako šuškanje ambalaže u razredu je popraćeno okretanjem prema izvoru u nadi da ćeš se i ti ogrebati malo.

Javna škola u kalifornijskom gradiću Davis je bila poprište ove bizarne situacije. Policija bi mogla mjesecima tragati za zakonom o pepelu ljudskih ostataka u keksima prema kojemu mogu procesirati ovu situaciju tako da su odlučili oprati ruke od ovog “zločina” i pustiti školi da riješi ovu situaciju.

“Nisam joj vjerovao dok nije izvukla urnu” – rekao je jedan od kolega.

Tu nam priča malo smrdi. Zašto bi itko donosio urnu u školu da dokaže ovakvu tvrdnju? A opet – i mi smo radili stvarno čudne, attention whore poteze u srednjoj. Sva sreća da kremiranje nije neka uobičajena praksa kod nas, a i da mi nismo neki od pećnice.

Psina ili ne – neki tamo hrvatski medij piše o njihovom pothvatu. Well played. Deda bi bio ponosan.

Jednom kada umremo – slobodno nas pretvorite u čupavce. U čast naših mladih dana kad smo još imali kosu.

TAGOVIbizarno keksi recept smrt urna viralno

Komentiraj