Klopa & Cuga

Dobar tek!

Banner300


Kukci u konzervi nova su kulinarska poslastica

Piše , Objavljeno

Ako vam je dosta hamburgera, ribe ili meksičke hrane i želite probati malo egzotičnije delikatese, nećete naći bolju ponudu od ovih kukaca u konzervi!

jestivi kukci

Tko kaže da se nije zapitao kakvoga su okusa oni crvi koje Bear Grylls tako slasno jede, taj laže! A ono, nije da ih ne jedu i ostali preživjeli domoroci. U istočnoj i jugoistočnoj Aziji rokaju po skakavcima i žoharima, afrička plemena dave se od svježe škorpionetine, a pitaj boga šta se sve ne jede u Amazoni. Jedino se, eto, Europljani prave fini i odbijaju taj prirodni švedski stol. Možda bi situacija bila drugačija da kukci dolaze u finom, posebno odabranom i vrhunski spravljenom umaku?

Edible Bugs Gift Pack neponovljiva je prilika da napokon probate neke od legendarnih svjetskih kukaca. Istina, nitko vam ne brani da izađete na dvorište i počnete tamaniti svakog insekta na kojega naletite, ali nije to to. U ovom paketu nalazi se sedam limenki sa ukupno 6 vrsti kukaca, te njihovim vlastitim umacima. Skakavci su tako u umaku od šunke i sira, oni veliki, sočni bambus crvi najbolje pašu uz BBQ sos, a kućni cvrčci dolaze s wasabijem. Tu će se još naći i škorpioni, mravlja kraljica i balegar, a sedma je limenka čili pasta od divovskih vodenbuha. Mmmmm, delikatesen!

jestivi kukci

Teško je reći što bi se dogodilo da uistinu nabavimo neki od tih paketa, ali ne može biti gore od tripica (isprike svim ljubiteljima tog specijaliteta). Valja napomenuti da su svi kukci laboratorijski testirani, te profesionalno obrađeni i odobreni od nadležnih zdravstvenih organa. Svoje jestive kukce možete naručiti ovdje, a za svega 40 dolara (plus dostava, koja je oko 50 dolara) možete svojoj djevojci priuštiti najbolju večeru. I vjerojatno posljednju zajedničku…

TAGOVIčudna hrana delikatese egzotična hrana hrana jestivi kukci kukci specijaliteti

Komentiraj