Klopa & Cuga

Da starci mogu lizati

Banner300


Lizalice s okusom piva i vina za one koji se još uvijek osjećaju kao djeca

Piše , Objavljeno

Lizalice su nam kao klincima bile glavna fora, ali su s godinama jednostavno prestale biti zanimljive. Lollyphile ima nešto zbog čega bismo se mogli predomisliti.

lizalice

Nekoć, u danima bezbrižne mladosti, svi smo voljeli lizalice, ali se s godinama ta ljubav jednostavno zagubila. Rijetki su oni koji i dalje u usta stavljaju taj jeftini i zabavni slatkiš, jer budimo iskreni, odrasli ližu neke druge stvari (da, mislimo na ono na što i vi mislite!). No, tvrtka Lollyphile još uvijek nije spremna odustati od svakog odraslog muškarca i žene na ovoj planeti, pa nas u mladost vraća svojom ponudom lizalica s okusima vina, piva, koktela, žestica i raznih sličnih ludorija.

Ne znamo koji je točno proces proizvodnje ovih +18 slastica, ali koga uopće briga! Bitno je da za pristojnu svoticu od 10 dolara (60-ak kuna) možete dobiti četiri slatkiša, ili uštedjeti i kupiti cijelu kutiju od 36 komada za 58 dolara (oko 300-tinjak kuna). Istina, nije baš sitniš, ali ako u obzir uzmete da nikako drugačije ne možete cuclati lizalicu s okusom apsinta, tekile, plemenitog sira ili majčinog mlijeka (WTF?!), vjerojatno se isplati. Pogledajte samo kako ove ljepotice uživaju!

Merlot

Merlot

Irish Cream

Irish Cream

Habanero Tequila

Habanero Tequila

Cabarnet Sauvignon

Cabarnet Sauvignon

Apsint

Apsint

TAGOVIalkohol lizalica pivo slatkiš vino

Komentiraj