Lifestyle

idemo!

Banner300


Ljeto u Tehničkom (powered by Chewing Gum) – oaza mira i užitka u centru Zagreba!

Piše , Objavljeno

Tko kaže da ovog ljeta trebaš more, izgorjele Čehe i plažu na kojoj ne vidiš pijesak od “ručnika za rezervaciju mjesta”? Ljeto u Tehničkom je savršena prilika za uživanje u gradu u opuštenoj atmosferi i kvalitetnom programu.

Vrt iza Hale V Tehničkog muzeja će opet biti dom ovom projektu, i to od 6. lipnja do 31. sprnja.

Chewing Gum je zagrebački kolektiv poznat po partyjima s odličnom glazbom i vjernom publikom, a upravo su oni zaduženi za lipanjski dio programa Ljeta u Tehničkom.

ljut

Chill i lounge možda nisu omiljeni pojmovi hrvatskim puristima, ali je možda baš to ono što ti treba. Dosta ti je posla i baš bi ti leglo opuštanje u ležaljci uz čašu gin-tonica u rukama i najdražu pjesmu? Ili se pak želiš s kolegama opustiti nakon produktivne, recimo, srijede uz hladno pivo? Sve to (i više) možeš pronaći u vrtu iza Hale V Tehničkog muzeja od 06. lipnja!

“Osim njegovanja već poznatih konekcija, ovo je savršena prilika za upoznavanje novih ljudi u opuštenom ozračju. Vrt je idealan, nepretenciozan prostor u koji su dobrodošli svi – bez obzira na pozadinu i godine. Ili broj nogu – da i pse možete povest na druženje s frendovima. Na stupnjeve ne možemo utjecati, ali želimo ljudima u Zagrebu ljeto učiniti ugodnijim.” poručuje Chewing Gum kolektiv.

DSC01457

Glazbenog sadržaja neće nedostajati, iz zvučnika će curiti zvukovi housea, hip hopa i R&B-a, DJ-i će pomno pripremati selekciju da zadovolje svačiji bubnjić, a osim DJ-a program će biti obogaćen i live izvođačima, izložbama mladih likovnih umjetnika, pop up shopovima, humanitarnim akcijama, zabavno-rekreativnim aktivnostima i brojnim drugim događanjima.

Ako se i zalomi kakva nepotrebna rasprava s prijateljima, sve probleme možete okončati na dobri, stari, milijun puta okušani način – uz partiju ping-ponga ili stolnog nogometa.

Program za prvi tjedan izgleda ovako:

Screenshot_5
Sve informacije i daljnje objave možete pronaći na službenom FB eventu OVDJE.

Ulaz na događanja je besplatan.

Nositelj programa Ljeto u Tehničkom je Scuderia Zagreb, partner programa je Tehnički muzej Nikola Tesla, a program podupiru i Grad Zagreb te Turistička zajednica grada Zagreba.

Ne propustite ovu ljetnu oazu mira i užitka!

TAGOVIchewing gum izlasci ljeto u tehničkom ljeto u zagrebu tehnički muzej zagreb

Komentiraj