Lifestyle

NOVO LICE

Banner300


L’Oréal Men Expert s ponosom predstavlja svoje novo zaštitno lice

Piše , Objavljeno

L’Oréal s ponosom objavljuje da je Adam Levine globalno zaštitno lice njihove muške linije L’Oréal Men Expert. Nema puno izvođača koji su tako neumorni kao multitalentirani frontmen grupe Maroon 5, koji objedinjuje sve najbolje osobine suvremenog muškarca i što ga čini savršenim partnerom za ovaj brend.

VELIKA ZVIJEZDA

Glazbenik, glumac, mentor Adam Levine predstavlja fenomen koji ste mogli izbjeći samo ako ste živjeli na Marsu. S brojnim albumima koji su prodani u platinastim nakladama i tri Grammy nagrade, malo je reći da je Levine vrstan umjetnik – uostalom, pitajte 11,7 milijuna njegovih pratioca na Instagramu. Ali, ovaj stanovnik Los Angelesa je i muškarac našeg vremena – istovremeno obiteljski čovjek, biznismen i frontmen jedne od najpoznatijih glazbenih grupa na svijetu.

adam levine loreal

Džentlmen i buntovnik, otac i ikona stila, Adam predstavlja svestranog suvremenog muškarca čiji je stil izvan scene značajan u jednakoj mjeri kao i njegov status rock zvijezde. Pored svoje gitare i tetovaža, Adam Levine je poznat i po svojoj nepokolebljivosti i smislu za humor, kao i po čvrstom stavu i odlučnosti. Njegove turneje, obiteljski život i emisija The Voice, čine ga savršenim predstavnikom Men Expert muškarca.

MOĆAN GLAS

adam levine loreal 2

Adam je odvažan i poznat po svom jedinstvenom pristupu, tako da ne čudi što se u 15. sezoni show programa The Voice vraća kao mentor. Ali pored toga što potvrđuje status veterana u nagrađivanoj emisiji, on također podiže svijest o različitim dobrotvornim akcijama i koristi bazu svojih vjernih pratioca na društvenim mrežama da govori u ime onih čiji se glas teže može čuti. Uvjerio je 26 fantastičnih žena, od Jennifer Lopez do Ellen DeGeneres, kao i svoju suprugu Behati i kćer Dusty Rose, da se pojave u spotu za posljednji hit grupe Maroon 5 i pjevačice Cardi B, „Girls Like You“. Od aktivistica za socijalnu pravdu do glumica. Poruka spota je bila jasna – žene su sjajne i Levine se želi osigurati da svi to znaju.

POZITIVNA ENERGIJA

Adam Levine ništa ne radi na pola. Nefiltrirana, necenzurirana i potpuno nezaustavljiva, njegova želja da pruži 110% u svemu što radi, bilo na košarkaškom terenu ili na sceni, je upravo ono zbog čega Adam savršeno personificira Men Expert dezodoranse, i zbog čega je novo zaštitno lice za Thermic Resist dezodorans.

Na koncertnim stadionima diljem svijeta, Levine je potpuno u sinergiji s Men Expert misijom podizanja svijesti o važnim pitanjima kroz svakodnevnu njegu za muškarce i Men Expert mu s oduševljenjem želi dobrodošlicu u L’Oréal Paris obitelj.

PR