Lifestyle

daj dva

Banner300


Luksuzna Airbnb usluga – za sve vas koji želite bezobrazno ljetovati na privatnom otoku

Piše , Objavljeno

Airbnb je pokrenuo svoju Airbnb Luxe uslugu na kojoj nude luksuzne smještaje po prosječnoj cijeni od 14 tisuća dolara tjedno. Nije mala stvar, ali za sve vas (nikako nas) dobro potkožene će ovo biti kikiriki za ljeto iz snova. A ako ste pak kao mi – možete skrolati i maštati, možda i dobijete inspiraciju za neku budžet verziju.

“Današnji luksuzni putnici ne žele samo high-end smještaj, oni žele transformaciju i iskustva koja će ih povezati međusobno, ali i s destinacijom” izjavio je suosnivač te CEO Airbnb-ja Brian Chesky.

Ovakav booking uključuje i pristup dizajneru putovanja (da, it’s a real thing!) koji će vam riješiti sve što trebate – od logistike do privatnih kuhara. Čak možete i izgraditi privremeno košarkaško igralište ili osiguravanje dozvola za ronjenje u špiljama.

airbnb

Ima svega u ponudi. Od vile na Jamajki na kojoj je Ian Fleming pisao James Bond romane, meksička vila sa šest spavaćih soba i vodenim toboganom, privatni otok u Francuskoj Polineziji s glavnom vilom i 15 kuća za goste. Ovaj posljednji nas najviše interesira, ali ovo malo kose na glavi što imamo se digne kada vidimo cijenu od skoro 150 tisuća dolara po noći i minimumom od sedam noćenja.

Screenshot_1

Screenshot_2

Divno je da postoje ljudi koji si to mogu priuštiti. Mi još uvijek maštamo o kamperu.

TAGOVIairbnb luksuz