Lifestyle

Poslije tetoviranja nema kajanja

Banner300


Momentary Ink nudi da privremenim tetovažama isprobaš bilo koji dizajn prije pravog tetoviranja

Piše , Objavljeno

Tetoviranje je vrlo ozbiljna odluka koju ne treba uzeti olako, pa je dobro prije prave tinte isprobati kako će to stvarno izgledati na tvome tijelu.

tattoo 1Ovo je naše doba svakako doba tetovaža jer je sada teže naći nekoga tko se nije tetovirao nego one koji su zašarani. Bilo da se radi o jedva vidljivim leptirićima i ružicama ili divovskim tapiserijama koje prekrivaju cijela leđa, tinta na tijelu je postala svojevrsni karakterni simbol i način kako se barem na taj način izdvojiti od ostalih. Ipak, često se dogodi da vrlo brzo nakon tetoviranja osoba zažali što je stavila baš takav dizajn (ili što se uopće tetovirala), a onda uistinu ima malo opcija kako se riješiti neželjenih crtarija. Za takvu ekipu postoje privremene tetovaže, a jedna od tvrtki koje nude najbolje mogućnosti je svakako Momentary Ink.

tattoo 2 tattoo 3 tattoo 4 tattoo 5

Ono što ih izdvaja od drugih jest što će vam dati mogućnost stavljanja privremene tetovaže bilo kojeg dizajna kojeg im pošaljete te što se radi o kvalitetnim printovima koji uistinu izgledaju kao tetovaže, a ne nešto što dobiješ u čunga-lungi. Slikica na tijelu ostaje između tri i deset dana, a cijene se kreću od 15 do 21 dolara, ovisno o veličini samog dizajna. Uistinu nije tako velika lova, pogotovo ako nisi sasvim siguran oko toga želiš li baš tu stvar na tom dijelu tijela, pa je svakako pametno isprobati više opcija prije nego što si obilježiš tijelo do kraja života!

TAGOVIdizajn privremena tetovaža tattoo tetovaža tetoviranje tinta

Komentiraj