Lifestyle

fizkultura

Banner300


Napokon fitness tracker zbog kojeg možemo biti kao pripadnici Navy SEAL postrojbi

Piše , Objavljeno

Fitness trackeri su dobra stvar – potiču te da vježbaš i da koračaš svuda i da trošiš kalorije. I to sve barem tjedan dana nakon što ga kupiš. I onda shvatiš da nisu previše ni prezicni, da ih moraš punit prečesto, da neke moraš sinkronizirati s računalima…

Tu upada Whoop Strap 2.0. Ako ti je stalo do rezultata, ovo je fitness tracker koji želiš. Njega koriste Navy SEALovi, a jedan je od prvih fitness trackera koje je američka baseball liga MLB dopustila na utakmicama, a i liga američkog nogometa NFL ga je uzela kao službenu nosivu tehnologiju za igrače koji se oporavljaju od ozljede ili umora. Jer umori se čovjek kad se gura s gromadama od likova pod punom opremom.

U početku je Whoop tracker (prvi jel’) koštao od 500 do 5000 dolara godišnje, ovisno o planu pretplate, ali nova verzija nudi cijenu od samo 30 dolara mjesečno (minimum 6 mjeseci). Što je zapravo odlično – plaćaš uslugu skupljanja i čuvanja podataka, praktički ti je fitness tracker besplatan.

Zabilježava puls, temperaturu okoline, pokrete, potrošene kalorije, kvalitetu sna i brojne druge parametre. Aplikacija ti također prema dosadašnjem napretku preporuča što napraviti – otići biciklirati ili preskočiti tjelovježbu taj dan i uzeti si odmora.

Više informacija pronađi ovdje.

Imamo i nešto stariji članak za fitness trackere, prošlo je dvije godine od njega – ali i dalje možeš upoznati brandove i njihovu tradiciju OVDJE – možda ti pomogne u izboru novog fitness trackera ako ti Woop Strap 2.0 nije primamljiv.

TAGOVIfitness fitness tracker marinci whoop zdravlje

Komentiraj