Lifestyle

ožeži grdovića

Banner300


Ne vjerujemo na čemu Cristiano Ronaldo sluša glazbu, Portugalac nam je porastao u očima

Piše , Objavljeno

Na kraju dana, mi smo geekovi koji nostalgično plaču nad vremenima koja su daleko iza nas, poglavito je to slučaj kada je u pitanju glazba – i same pjesme, ali i uređaji s kojih se reproducira. I dan danas žalimo za Sony Walkmanom koji nam je ispao na kolodvoru u Zadru i prestao raditi, ne možemo zaustaviti suzu ni na spomen iPoda Classic koji je jednostavno zaboravio da posjeduje 30 gigabajta prostora za pohranu podataka.

Sada nas je Cristiano Ronaldo podsjetio na još jedan uređaj kojeg smo viđali posvuda, ali nismo ga nikada posjedovali. I kul nam je zbog tog. Internet se itekako šalio s ovim uprizorenjem portugalske zvijezde.

Pojavio se na utakmici s man-bunom i iPod Shuffleom zakačenim za kravatu, malenim iPodom bez ekrana iz 2010. godine kojeg i danas možeš naći po oglasima za tristotinjak kuna. I tako, jedan od najbogatijih sportaša na svijetu nosi 10 godina star iPod oko vrata, baš kao što i Modrić i Drogba koriste stare mobitele, a mi se tu kidamo da imamo sve najnovije. Čak imamo i prijatelje koji baš moraju imati Appleove Airpodse, a evo tu Kiki Ronaldo nosi najobičnije Appleove žičane koje ne možeš izgubiti tako lako.

Nismo sigurni zašto se Cristiano odlučio na ovaj potez – možda je publicitet, možda ga stvarno voli, a možda ga je samo pronašao dok je spremao stan i htio se podsjetiti što je slušao prije deset godina. Iako smo sigurni da stan ne posprema sam, a i da ne živi u stanu, već u kući, a i sigurno to nije ista ona kuća u kojoj je bio prije 10 godine jer ih je u zadnjih deset promijenio nekoliko na različitim dijelovima svijeta.

Shuffle mu je možda donio sreću kao nekoć Klayu Thompsonu toster – Juventus Ronaldo je demolirao Cagliari s 4-0. Ronaldov hat-trick i asistencija.