Lifestyle

netflix and die a slow death

Banner300


Nova metoda kontracepcije – Netflix? Ako želiš više akcije, zaboravi streaming

Piše , Objavljeno

Topla dekica je neprijatelj seksa – tko bi rekao? Je, kad je u kombinaciji i neki od ekrana.

Poslije napornog dana se često sa svojom boljom (ili lošijom, ne sudimo) polovicom smjestiš ispred TV-a, uključiš najdražu seriju i zbindžate (da, i nama je neugodno zbog ovog spelinga) nekoliko epizoda, a jedno od vas dvoje najčešće zaspe.

Netflix, HBOGo, Hulu i ostali streaming servisi ne čine uslugu tvojoj seksualnoj aktivnosti. Wall Street Journal je objasnio kako milenijalci te nadolazeća generacija Z nazivaju Netflix novim oblikom kontracepcije.

Dr. Jean Twenge je profesorica psihologije na San Diego State sveučilištu, a 2017. godine je radila istraživanje na temu nevjerojatnog pada seksualne aktivnosti.

Ako nešto gledaš na streamingu, nova epizoda je automatski dostupna. Nema više reklama tijekom kojih možeš pogledati drugu osobu i reći joj “Ljubavi, izgledaš dobro večeras”

U prošlosti su hit televizijske serije bile na programu oko 21 sat, a bilo je i mnoštvo reklama. Iako danas živimo bolje i možemo gledati omiljene serije točno onoliko koliko traju – umjesto 15 minuta duže zbog silnih reklama za deterdžente, ovo je možda i pogubno za vaše spolne odnose.

Anketi Wall Street Journala je riješilo više od 1000 ljudi, a zaprepašteni smo podatkom da bi jedna od četiri osobe umjesto seksa radije izabrala gledanje nove epizode omiljene serije. Alo, ljudi!

Ako se pitaš što se dogodilo s tvojim seksualnim životom, možda je vrijeme za jedan internetski disconnect kako bi pao neki genitalni connect.

Komentiraj