Lifestyle

Sam svoj majstor

Banner300


Novi IKEA namještaj sastavlja se za samo par minuta i to bez potrebe za alatom i šarafima

Piše , Objavljeno

Sastaviti namještaj iz IKEA-e nije neki napredni inženjerski posao, ali zna biti frustrirajuća tlaka, pogotovo za one malo nespretnije. Nova serija rješava i taj problem!

ikea 1Pošto je otvaranje IKEA dućana u Hrvatskoj označeno kao najbitniji događaj za našu zemlju još tamo od ustoličenja kralja Tomislava, s posebnom pažnjom pratimo što se događa u tom švedskom lancu trgovina namještajem, spremni na prvi znak ikakvog noviteta odmah zasuti tete prodavačice teško zarađenim kunama. A ako samosastavljiva linija REGISSÖR nije jedan od takvih revolucionarnih proizvoda, ne znamo što jest?!

Radi se o namještaju koji uključuje ormariće, police za knjige i stolić, a posebnost ove linije jest u tome što za njezino sastavljanje ne treba apsolutno nikakav alat, šarafljenje, lijepljenje i ostale tehnike toliko poznate svakome tko posjeduje neki IKEA komad. Istina, nije baš da vam treba doktorat s MIT-a za složiti tri police, ali zašto ne bi bilo jednostavnije i lakše ako već postoji mogućnost za to? REGISSÖR komade bi tako čak i oni najnesposobniji od nas trebali moći složiti za svega par minuta, a gotovo da i ne postoji šansa da u procesu nešto zabrljate. Dakle, nema više vrećica punih vijaka i matica koje ostanu nakon što ste 5 sati slagali neki ormarić ili panike jer nema vrećice pune vijaka i matica nakon što ste 5 sati slagali neki ormarić…. beba!

REGISSÖR linija – promo video:

Novi bi se namještaj u trgovinama trebao pronaći već krajem listopada, a biti će dostupan i u našoj podružnici. Ako se pokaže kao uspjeh, ovakav bi se sustav sastavljanja mogao proširiti i na ostale proizvode, a osim mogućih problema s čvrstoćom i stabilnošću, teško je naći razlog zašto se to ne bi dogodilo. Možda eventualno uvijek neugodni i iznimno opasni lobi proizvođača šarafa? S tom mafijom nema šale…

TAGOVIdizajn dizajnerski namještaj IKEA inženjer namještaj šarafi sastavljanje

Komentiraj