Lifestyle

ide-mo!

Banner300


Novi klupski program spreman osvojiti Zagreb – dođi na Diskont, nek’ je disko

Piše , Objavljeno

Podržavamo svaku inicijativu, a novost oko koje smo nahajpani je da imamo novi klupski program u gradu. Inače smo malo omatorili i nismo više za minglanje s klincima, ali ovaj novi klupski program zvuči kao ‘place to be’.

Diskont mu je ime…

…a prvi Diskont se održava u dnevnoj varijanti već od 16 sati u Dizajn parku iza Hale V Tehničkog Muzeja 6. listopada. Lišće još ne pada, vrijeme još služi pa hvatamo posljednje treuntke za dnevno henganje. Henganje koje se uz par čarobnih sastojaka (vilinska prašina, kažu neki) pretvara u party.

Jedan pogled na vizualni identitet će evocirati neka prošla vremena kvartovskih dućana kada je “kad se male ruke slože” bio način života pa su tako dva kolektiva, Amnesia i Chewing Gum, odlučili udružiti snage i zakuhati jedan party koji će nahraniti vaše apetite za finom glazbom, ukusnim eksterijerima i osvježavajućim pićima – alkoholnim i onim drugima.

Nećete dobiti diskontne cijene sireva i ulja, ali moglo bi biti masno – barem ako je suditi po lineupu za premijerni party. DJ Rea nas već godinama tjera na ples, od 2004. godine vrti najfinije od najfinijeg, a DJ Olivera također znamo “sto godina” – od finih, zakopčanih zabava pa do onih kad na koljenima tražiš najnoviju bass uspješnicu. Hip-hopa, r&b-ja i njihovih žanrova rođaka neće nedostajati pa ponesite udobne cipele i tenisice. Mi idemo.

Imaš čupavog ljubimca? Psa nadamo se, ne jetija, ali svi četveronošci su dobrodošli na Diskontu. Zašto da vas Lupe čeka doma ako se može i on vrzmati oko rasplesanih i lijepih ljudi (koji nisu njegov gazda)?

Subota. 6. listopada od 16h pa sve do 23h, znaš gdje moraš biti. Ako nas sretneš plati nam pivo.

Cijena ulaznice je 30 kuna u sustavu Entrio – klikni OVDJE.

Ako vam ni nakon 23h nije dosta glazbe i plesa (što nas ne bi čudilo, poznamo sebe, a voljeli bismo poznavati i tebe), službeni after party je u samom centru grada u Supercaffeu. Diskontne cijene pića. Jer Diskont.

Više informacija pronađi na službenom eventu OVDJE.

Let’s do this.

Za više informacija o budućim projektima lupi Like na fanpageve ova dva svježa kolektiva.

Amnesia – tulumi koje ćeš zapamtiti
Chewing Gum – slađe ne može

TAGOVIchewing gum diskont izlasci

Komentiraj