Lifestyle

Brazil ima ljepotica na bacanje

Banner300


Od smetlarke do modela: Evo zašto je svijet poludio za ovom seksi Brazilkom

Piše , Objavljeno

Izgleda kako je Rio de Janeiro toliko krcat zgodnim ženskicama, da neke od njih moraju čistiti ulice iako bi bez ikakvih problema mogle biti top modeli!

rita 1Ljepotica po imenu Rita Mattos ima 24 godine i klasična je Brazilka: duga kestenjasta kosa, preplanula put i guza zbog koje muškarci napuštaju svoje obitelji. Iako bismo bez imalo sumnje pomislili kako je ova mlada djevojka nekakav foto model, ona radi nimalo glamurozni posao kao jedna od desetaka tisuća čistača ulica Rio de Janeira. Kaže kako taj posao radi od svoje 16. godine i iako nije nimalo glamurozan, ipak ga voli i smatra kako ljudi prema njemu imaju određene predrasude. A nije nimalo loše biti na zraku i cijelo vrijeme u pokretu!

Praia de copacabana e ilha do governador…..

A photo posted by RIta Mattos Oficial (@ritamattos1) on

Um rosto lindo e um sorriso encantador

Na svu sreću, Rita ima i neke više ambicije pa se trenutno priprema za fakultet, a sreća joj se nasmiješila kada ju je putem njenog Instagram računa otkrio internet, mjesto na kojem se rađaju zvijezde i umiru snovi. Njezine fotke su vrlo brzo postale glavna atrakcija, a u roku od par dana je skupila preko 20 tisuća novih followera. To joj je dakako donijelo i neke ozbiljnije ponude za fotkanje i modeliranje, koje je tu i tamo radila i do sada, ali nikako u nekom profesionalnom pogledu. U svakom slučaju, mi se veselimo ovakvom otkriću!

Menos 6 kilinhos….mas ta valendo…

A photo posted by RIta Mattos Oficial (@ritamattos1) on

 

A photo posted by RIta Mattos Oficial (@ritamattos1) on

 

TAGOVIBrazil brazilka čistačica guzica model rita mattos seksi sise smetlar

Komentiraj