Lifestyle

Banner300


Okrivi Boogie: na Badnjak pleši dan i noć uz Chewing Gum i Amnesiu

Piše , Objavljeno

Bacili bismo foru da dijelimo free upade, ali upadi su već free.

Tradicija kićenja bora s familijom na Badnjak je stvar prošlosti jer mame (ili sestre) [ili mame koje izgledaju kao sestre] kite borove par tjedana prerano zbog nestrpljenja, ali i društvenih mreža?

Zadnjih nekoliko godina Badnjak provodiš s drugom, izabranom familijom – svojim prijateljima?

Badnjak ti je prilika za popiti i isplesati se?

Mi znamo gdje ćemo, sam centar Zagreba, party je vrh. Idesh i ti?

Datum? Ako ne znaš kad je Badnjak, a onda stvarno… Slušamo božićne pjesme od sredine studenog, ali ako je tebe taj (radio) val uspio zaobići – 24. prosinca, dan i noć.

Upadni u Boogie klub potpuno free na Badnjak gdje će te dočekati Badnjak Day’n’Night party odrađen u Chewing Gum/Amnesia kombinaciji – ikoničkiji duo od Andree Pirla i Gennara Gattusa.

Ako uletiš na party dok je Sunce još vani, čeka te dnevni lounge uz pratnju DJ TommyT-ja koji će vrtiti fini chill, ali i pokoju božićnu uspješnicu.

Svi znamo da freaks come out at night pa od 22h imaš DJ Indyja koji će ti dati razlog da se ustaneš na dobro stopalo i zaplešeš do fajrunta. Hip hop, rnb, house i disco – imaš sve što ti treba da ovaj Božić prepričavaš unucima.

Badnjak Day’n’Night je najbolji poklon svima, a ni ne stane ispod bora. Povedi mame, tate, djede, bake, prijatelje i prijateljice, a možda i ljubav svog života ako joj želiš pokazati kakva radosna životinjica se krije u tebi.

Više informacija na službenom Facebook eventu.

Chewing Gum Instagram
Amnesia Instagram

TAGOVIamnesia chewing gum gdje van izlasci zagreb

Komentiraj