Lifestyle

Samo za odrasle

Banner300


Ova bojanka sa seks-pozama nije samo zabavna, već je i poučna (i nikako prikladna za djecu)

Piše , Objavljeno

Bojanke su se vratile u modu na velika vrata, a naravno kako će se netko pametan sjetiti u ovu priču ubaciti i seks. Što se nas tiče, može!

sex 1Ne znamo jeste li toga svjesni, ali živimo u dobu kada se u modu na velika vrata vraćaju bojanke, nešto što smo mislili da smo za sobom ostavili u osnovnoj školi, a sada kao odrasli jedva čekamo da u ruke uzmemo bojice i malo se ispušemo popunjavajući prostor između linija. Na tržištu se nalazi uistinu mnogo različitih varijanti, od klasike pa sve do malo eksperimentalnijih i bizarnijih hipsterskih nebuloza s kvazi-produhovljenim porukama, a naravno kako se netko sjetio napraviti i verziju sa seksom. I moramo priznati kako se radi o izvrsnoj ideji!

sex 7 sex 5 sex 4 sex 3 sex 2

Po cijeni od svega 17 dolara (nešto više od 100 kuna) na Etsyu možete naručiti bojanku nazvanu jednostavno Sex Positions Coloring Book, na čijim se stranicama nalaze prikazi raznih seksualnih činova uz urnebesne nazive istih. Slike nisu pretjerano eksplicitne i vulgarne, ali svejedno nije pametno da nešto ovakvo date svojim klincima, pa oni to otfuraju u školu i za čas ste poznati kao “onaj debil koji djeci daje porno-bojanke“. Ovakve je stvari ipak bolje zadržati za sebe ili podijeliti sa svojom boljom ili gorom polovicom, a iako to nigdje ne piše, sigurno se cijeni ako prije ili nakon bojanja pokušate rekreirati zadanu pozu!

TAGOVIbojanka erotika guzice prosto seks sise umjetnost

Komentiraj