Lifestyle

Kakav "uzor" svim ženama

Banner300


Ova djevojka je pokazala kako osveta bivšem dečku može biti itekako seksi

Piše , Objavljeno

Postoji više načina na koje čovjek može preboljeti postprekidnu depresiju: utapanje u alkoholu, seks s neznancem, zatvaranje u sobu i plakanje… ili možeš upucati stotine tisuća kuna u svoj izgled i postati seks simbol!

tracy 4

Tracy Kiss ima 27 godina i živi u engleskom gradu Buckinghamshire, ima jednu 7-godišnju i jednu 2-godišnju djevojčicu te je odnedavno bez dečka. Točnije, nedugo nakon problema s curenjem silikona u jednoj od dojki njen ju je zaručnik ostavio, a nije poznato jesu li razlog tome bili upravo problemi sa sisama ili sama Tracyjina osobnost. Za nas to nije niti bitno jer je mnogo zanimljiviji način na koji se ova cura odlučila obračunati sa svojim bivšim i pokazati mu što propušta, usput pokušavajući zaraditi i koju funtu.

tracy 1 tracy 2 tracy 3

Tracy je tako otvorila račune na svim mogućim društvenim mrežama te na njih krenula stavljati svoje iznimno izazovne fotke, a svojim sisama i guzicom u prvom planu navodno želi pokazati kako i mlade samohrane majke mogu biti hot! Treba napomenuti kako je do svog trenutnog izgleda došla uz pomoć plastičnih operacija u vrijednosti od 30 tisuća dolara, a krajnji joj je cilj postati internet senzacija poput Jen Selter, samoprozvane kraljice guzica. Za sada ju na Instagramu slijedi 56 tisuća ljudi dok je njen YouTube kanal pregledan ukupno 320 tisuća puta što znači da polagano kreće u osvajanje svijeta. Iako joj predviđamo vrlo skoro padanje u zaborav, nikada nismo odbili fotke polugolih ljepotica pa nećemo niti sada!

tracy 5 tracy 12 tracy 11 tracy 10 tracy 9 tracy 8 tracy 7 tracy 6

TAGOVIdruštvene mreže guzice hot izazovne fotke ljepotica osveta osveta bivšem polugola samohrana majka seksi sise

Komentiraj