Lifestyle

Priča za legendu

Banner300


Ovaj frajer je u životopisu slagao kako je pijanist, a evo što se dogodilo kada su ga zatražili da svira

Kada se jednom uhvatiš prljave laži, postoji vrlo velika šansa kako će te kad-tad netko uloviti. A onda se može dogoditi uistinu svašta!

Piše , Objavljeno

Fanovi humoristične serije Prijatelji se zasigurno sjećaju nastavka u kojem Joey dobije ulogu u mjuziklu na osnovu toga što je u svom životopisu napisao kako zna glumiti, pjevati i plesati, a kada ga na osnovu toga redatelj pozove da cijelu grupu nauči “nekim jednostavnim plesnim koracima“, dolazi do jedne od onih legendarnih situacija koje se prepričavaju godinama. Zašto? Zato jer je lagao u svom životopisu i nema apsolutno nikakvog pojma o plesu. Upravo se to dogodilo i neimenovanom prijatelju lika po imenu Javier Acosta, koji je nepriliku svog palog frenda prenio na Twitteru.

Naime, taj se neimenovani momak zaposlio u velikoj tvrtki, ali je napravio jednu ogromnu grešku za koju sigurno nije vjerovao kako bi ga mogla “koštati glave”. Naime, on je u životopisu naveo kako je već sa 15 godina bio majstor-pijanist, iako vjerojatno nikada u životu nije prstom dotaknuo tipke. Naravno, svi mi lažemo u svojim životopisima (zato i ima toliko “profesionalaca u Officeu” ili “radnika spremnih raditi vikendima”), ali ovakva laž se čini jednostavno… glupom! Kazna ga je sustigla nedugo nakon zaposlenja, kada ga je šef zamolio da odsvira nešto na domjenku za izvršni odbor firme. Problem? Problem!

Internet kao internet, odmah je uskočio s hrpom korisnih i manje korisnih savjeta za nesretnika koji je očigledno razmišljao o tome da se ozbiljno ozlijedi samo kako bi izbjegao neugodu raskrinkavanja svoje idiotske laži!

Izgleda kako su neki od savjeta stvarno i pomogli, a Javier je javio kako se njegov frend uspio izvući iz neprilike slagavši kako ima sindrom karpalnog tunela i kako jednostavno ne može svirati. Njegovi su šefovi bili izrazito suosjećajni i poželjeli su mu sve najbolje s njegovom nenadanom situacijom, ali sada kada je ova priča postala toliko popularna, nameće se pitanje što će se dogoditi ako netko od njih skuži kako je ona povezana. Jadni momak onda na leđima neće imati samo jednu, već dvije laži, što je situacija iz koje bi se teško izvukao čak i majstor George Costanza!

TAGOVIistinita priča laž pijanist smiješno twitter uhvaćen u laži životopis

Komentiraj