Lifestyle

Kao iz bajke

Banner300


Palawan je proglašen najboljim i najljepšim otokom na svijetu, a ove fotke to i dokazuju

U žiži smo ljeta i turističke sezone, a iako nas veseli koliko gostiju dolazi u našu domovinu, masovnost nam polagano počinje smetati. Možda je daleki Pacifik rješenje tog problema?

Piše , Objavljeno

Imamo mi masu prekrasnih otoka i prirodnih ljepota razasutih po cijeloj obali, ali ipak moramo staviti svoj patriotizam po strani i priznati kako na ovoj velikoj kugli postoje mjesta koja nas jednostavno šišaju. Travel + Leisure je to i dokazao svojim godišnjim izborom 10 najboljih i najljepših otoka na svijetu, a kao i obično dominirala je pacifička regija. Izbor su generirali sami korisnici, koji su tijekom cijele godine ocjenjivali prirodne ljepote, aktivnosti, turističke atrakcije, uslugu, infrastrukturu, hranu te naravno, more i plaže, a kao i 2013. godine, pobjednik je ispao filipinski otok Palawan. Jesu li pogriješili?

A photo posted by Alyssa Nicole (@lysssanicole) on

A photo posted by Ian Teodoro, CPA (@iankickass) on

A photo posted by Aanya (@aanyashop) on

A photo posted by Julian (@julkoko) on

A photo posted by Kara (@kararosass) on

Znamo kako fotke znaju zavarati, ali za ovakve prizore smo sigurni kako su prilično vjerodostojni. Palawan je otok koji ima sve, od predivnih pješčanih plaža i kristalno čistog mora do gustih prašuma, veličanstvenih planina i skrivenih slatkovodnih jezeraca u koja se ulijevaju božanstveni slapovi. Palawan je inače poprilično veliki otok (površine otprilike kao petina Hrvatske), ali je relativno slabo naseljen i ne pretjerano turistički eksploatiran, stoga se čini kao idealno mjesto za provesti godišnji odmor. Eh, još samo da se skupi neka lova…

TAGOVIfilipini ljepota otok palawan priroda putovanje rajski otok

Komentiraj