Lifestyle

Samo elita

Banner300


Policija u Dubaiju sada vozi luksuzne superaute i toga se nimalo ne srami

Piše , Objavljeno

Kakva bi to bila policija u jednom od najluksuznijih i najelitnijih gradova svijeta da u svom voznom parku nema neke od najluksuznijih svjetskih jurilica i ne srami se patrolirati njima gradom?!

dubaiBiti policajac u Dubaiju odjednom je postalo jedno od najtraženijih zanimanja na svijetu, a ljudi odgovorni za provođenje zakona, reda i mira u jednom od najbogatijih i najluksuznijih gradova svijeta odnedavno njegovim ulicama patroliraju u nekim od najskupocjenijih superautomobila svijeta. Zašto? Njihova policijska uprava će vam pokušati prodati spiku o tome kako se radi o stvaranju pozitivnog imidža prema redarstvenicima, ali pravi je odgovor: zato što mogu! Za nova su vozila tako pljunuli 6,5 milijuna dolara (oko 40 milijuna kuna), a kako to izgleda kada umjesto Škoda i VW-a patroliraju zeleno-bijele jurilice, pogledajte u promo videu.

Luxurious Super Patrol Cars for a Luxurious City – promo video:

Po ulicama ovog egzotičnog i ekstravagantnog grada tako voze Bugatti Veyron, Ferrari FF, Bentley Continental, Mercedes-Benz SLS AMG, BMW M6, Mercedes-Benz G-Class Brabus, McLaren MP4-12C, Audi R8 i Nissan GT-R, a moramo priznati kako bi bilo prilično cool da te, ako već mora, murja zaustavi upravo s nekom od ovih zvijeraka. Štoviše, vrlo je lako moguće da će ih ekipa namjerno izazivati kako bi ih ovi lovili, a u tom bi slučaju moglo doći do nekih prilično epičnih potjera! Hmh, izgleda kako Fast and Furious ili Need for Speed polagano postaju stvarnost…

TAGOVIauto bogataši dubai jurilica luksuz superauto superautomobil

Komentiraj