Lifestyle

dotaknuo ga mida

Banner300


Porsche 911 Turbo S model, ali još moćniji i ekskluzivniji – zlato na sve strane

Piše , Objavljeno

911 Turbo S je sam po sebi dosta ekskluzivan automobil, jedan od onih kojima zvijezde stižu u elitne klubove, jedan od onih kojeg će vam sigurno netko nekad pokušati ukrasti.

Porscheu to nije dovoljno, uvijek žele više pa su se tako odlučili i za pojačani model kojem su prikeljili dodatnih par riječi “Exclusive Series”. Pogledaj ga samo…

porsche turbo S 4

607 konjskih snaga, limited-edition boja (a zlatna, kakva bi bila), ove racing pruge od karbonfibera, Turbo Aerokit i još hrpa stvari koje ne možemo pratiti jer slinimo koliko je dobar.
porsche turbo S 3

porsche turbo S

Sad se pripremite samo na malo negativnosti – ovaj Porsche ima samo 27 konjskih snaga više od standardnog Turbo S-a, ali automobilska tvrtka iz Stuttgarta (“tamo di je Matin mali, e, znaš u Njemačkoj sve na vrijeme plate stižu”) je odlučila dati premium model ljudima koji žele premium modele. Po premium cijeni, naravno. Cijena ekskluzivnog Porschea? 257 tisuća dolara, 67 tisuća više od standardnog Turbo S-a. Ali standardnog ima svatko, a ovog će imati samo 500 ljudi na cijelom svijetu. Toliko je limitirano izdanje.

porsche turbo S 2

Od 0-100 za 2.8 sekundi? Gotovo jednako brzo koliko treba prodavačima da ti skinu 267 tisuća sa zlatnog American Expressa nakon što ukucaš PIN.

TAGOVI911 automobili porsche posebno izdanje

Komentiraj