Lifestyle

Golf je postao naš omiljeni sport

Banner300


Potpuno nam je jasno zašto seksi golferica Paige Spiranac osvaja internet

Piše , Objavljeno

Kada kažemo “golf” obično pomislimo na nekakve stare, bogate besposlene prdonje koji napucavaju lopticu i vozikaju se u onom smiješnom autiću, ali Paige Spiranac svakako razbija sve te stereotipe!

paigeMalo je stvari koje možemo smatrati manje zanimljivima od golfa. Možda eventualno promatranje boje kako se suši, sjedenje u čekaonici kod doktora BEZ mobitela ili slušanje albuma Nine Badrić, ali čak nam je i to atraktivnije od gledanja nekih tamo tipova koji imaju daleko više love nego što realno zaslužuju kako štapovima napucavaju malenu bijelu lopticu preko 10 jutara obradive zemlje i pokušavaju pogoditi nekakvu rupicu, kao da je gađanje rupica uopće bitno u životu! E pa nećemo, nećemo gledati te gluposti, ne želimo gled… ček, ček, tko je to?!

paige 2 paige 4

Vjerojatno najbolja stvar koja se golfu dogodila još od isfuravanja onih blesavih autića je svakako Paige Renee Spiranac, 23-godišnja diplomantica Sveučilišta San Diego koja je u fokus profesionalnih golfera došla osvajanjem nekakvog studentskog golferskog natjecanja, a ostatak svijeta, kojeg uopće nije briga za taj “sport”, osvaja izgledom. Znamo, znamo… plitke smo duše niskog morala, ali što možemo kada je cura toliko dobra!

paige 1 paige 3 paige 5

Paige se osim golfa bavi i trčanjem, a iako to nije službeno navedeno, sigurno dosta vremena provodi u teretani. Ne znamo puno o golfu, ali takva se guza ne dobije zamahivanjem palice! Još je jedna zanimljivost svakako i njezino prezime koje bi moglo biti amerikanizirana verzija našeg Špiraneca iz okolice Lepoglave, pa eto, imamo još jedan razlog da navijamo za nju. Kao da nam treba dodatnih razloga…

Another day, another swing.

A video posted by @_paige.renee on

I like it a little left to right

A video posted by @_paige.renee on

TAGOVIgolf guzica hot paige spiranac seksi sise sportašica vruća zgodna

Komentiraj